Op werkdagen kun je bij The Butchery kiezen voor same day delivery. Dat betekent dat als je vóór 11.00 bestelt, dezelfde avond je bestelling nog wordt bezorgd. Je kiest zelf je leverdag én je kunt kiezen tussen dag- en avondlevering. Handig, want zo kun je altijd een moment kiezen om je frozen vlees pakket aan te nemen!
Op de afrekenpagina staat automatisch het snelste levermoment geselecteerd. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn of je bestelling liever op een andere dag ontvangen, dan kan je via de kalender in de check-out gemakkelijk een andere leverdag kiezen. Naast het kiezen van de leverdag, heb je ook keuze in het levermoment: 's avonds of overdag.
Bij besteding vanaf €100 versturen we je bestelling helemaal gratis! Vanwege duurzaamheid, maar ook de hoge kosten van frozen delivery, vragen we bij bestellingen onder €50 een bezorgvergoeding van €12,95. Tussen de €50 en €100 zijn de bezorgkosten €8,95.*
*Bezorginformatie geldt voor levering in Nederland & Vlaanderen.
Wist je dat als je een account bij ons aanmaakt, dat je automatisch meespaart in ons loyaliteitsprogramma? Zo spaar je gemakkelijk gratis producten bij elkaar! Elke €10 die je besteedt is 3 beefcoins waard en bij besteding van €200 krijg je 100 bonus beefcoins! Zo gaat dat wel heel hard..
> Elke € 10 bij een bestelling: 3 Beefcoins > Inschrijven nieuwsbrief: 2 Beefcoins
Wij genieten altijd enorm van gerechten met onze producten die we op de socials voorbij zien komen. Zo ook van deze saucijzenbroodjes met Wagyu gehakt van
@grill_matties op Instagram. Homemade saucijzenbroodjes zijn sowieso een goed idee, maar met fluweelzacht en smaakvol Wagyu gehakt heb je helemaal een rammer van een snackbroodje te pakken. En heel moeilijk is het niet. Hieronder het recept!
Bereiding Wagyu gehakt saucijzenbroodjes
Meng het gehakt met het paneermeel en de SPG kruiden en zet terug in de koelkast. Meer heeft het gehakt niet nodig, want Wagyu gehakt zit boordevol smaak en dat wil je zoveel mogelijk intact houden.
Laat ondertussen de velletjes bladerdeeg ontdooien. Deeg ontdooid? Prik gaatjes met een vork op het gedeelte van het bladerdeeg waar je het gehakt op llegt.
Leg ongeveer 60 gram Wagyu gehakt op en vel bladerdeeg en vouw het bladerdeeg dicht.
Bestrijk met een geklutst ei en top af met sesamzaadjes
Leg de sauzijzenbroodjes op een pizzasteen op een BBQ op ongeveer 200 graden en na ongeveer 20 minuten zijn je saucijzenbroodjes klaar. Geen BBQ met pizzasteen? Geen probleem, deze broodjes zijn ook supereenvoudig klaar te maken in de oven.