Tomahawk / cowboysteak Black Angus USA

Tomahawk / Cowboysteak van Noord-Amerikaans Black Angus PRIME.

Lees meer
Pas Tomahawk / cowboysteak Black Angus USA aan

* Verplichte velden

Je moet nog voor € 75,00 bestellen om gratis te verzenden!
  • Kies zelf je leverdag
  • Dag- of avondlevering
  • Gratis verzending v.a. € 75
Anderen bekeken ook

Productinformatie

Wat is een Tomahawk steak?

Tomahawk dankt zijn naam aan het lange stuk bot dat uitsteekt (Een Tomahawk is eigenlijk een indiaanse strijdbijl). Een imposant stuk vlees voor de echte carnivoor. Het is als het ware een rib eye met een handvat (een bot van minimaal 12 cm). Nadat het bot is ontdaan van vet en vlees (gefrenched), blijft een puur stuk übersmaakvol vlees over. Het vlees is op z’n minst twee centimeter dik en het leuke is: deze stukken vlees zijn er om te delen. Er is altijd wel iemand aan tafel die het bot wil afkluiven. Wat een feest om op de BBQ zo’n joekel van een stuk vlees te bereiden. Lastig? Niet echt. Wat je nodig hebt is geduld en een goede kernthermometer! 

Grain Fed USA Black Angus

Deze Tomahawk Steak komt van grain fed USA Black Angus rund, één van de meest smaakvolle vleesrassen ter wereld. De koeien grazen op uitgestrekte weiden in Amerika en worden de laatste 100 dagen afgemest met natuurlijk graan. Dat zorgt ervoor dat het vlees lekker vet en goed dooraderd is. Een stoere Tomahawk van USA Black Angus is voor carnivoren dan ook de Hummer onder de vleessoorten.

Ingredienten

100% rundvlees

Butcher's Notes

Tomahawk, ik houd ervan! Ik vind het alleen al een prachtig stuk vlees om naar te kijken. Lekker butch, met een joekel van een bot er nog aan. En de smaak van een grain-fed USA Black Angus Tomahawk Steak is nauwelijks te evenaren. Ik heb een steakhouse tour door Amerika gedaan en geloof mij, Tomahawk is er orde van de dag. Amerikanen poetsen eenvoudig met z’n tweeën een kilo van dit vlees weg. No side dishes, just plain meat. Tsja….


Wat vind je van dit product?