Wild

Wild

Bekijken als Grid List

11 Items

per pagina
Oplopend sorteren
  1. -15% Hertenbiefstuk

    Hertenbiefstuk

    € 5,09 (ca.150 gram) Normale prijs € 5,99

    Vanavond in huis

  2. -15% Eendenborst filet de canette

    Eendenborst filet de canette

    € 9,34 (2x ca. 180-220 gram ) Normale prijs € 10,99

    Vanavond in huis

  3. -15% Hazenbout

    Hazenbout (achterbout)

    € 4,24 (per stuk ca. 350-400 gram) Normale prijs € 4,99

    Vanavond in huis

  4. -15% Hazenpeper

    Wilde hazenpeper kant-en-klaar

    € 10,19 (ca. 450 gram) Normale prijs € 11,99

    Vanavond in huis

  5. -15% Reepeper

    Reepeper kant&klaar

    € 10,19 (ca. 450 gram) Normale prijs € 11,99

    Vanavond in huis

  6. -15% Fazantfilet met vel

    Fazantfilet met vel

    € 12,74 (2x ca. 150/175 gram) Normale prijs € 14,99

    Vanavond in huis

  7. -15% Hazenrug

    Hazenrug heel

    € 22,94 (per stuk ca. 600/700 gram) Normale prijs € 26,99

    Vanavond in huis

  8. -15% Wild zwijn biefstuk

    Wild zwijn biefstuk

    € 8,49 (2x ca. 125 gram) Normale prijs € 9,99

    Vanavond in huis

  9. -15% Wild zwijn rugfilet

    Wild zwijn rugfilet

    € 35,52 (ca. 950 gram) Normale prijs € 41,79

    Vanavond in huis

  10. -15% Hazenboutvlees/poulet

    Hazenboutvlees/poulet

    € 11,89 (ca 500 gram) Normale prijs € 13,99

    Vanavond in huis

  11. -15% Reebout

    Reebout gevliesd

    € 71,05 (ca. 2200 gram) Normale prijs € 83,59

    Vanavond in huis

Bekijken als Grid List

11 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Wild online kopen? 

Liefhebber van wild? Dan zit je hier goed! Het culinaire wildseizoen is weer officieel van start en we hebben weer een prachtassortiment wild specialiteiten. Van reerug tot hazenpeper en van hertenbiefstuk tot wild zwijn, fazant of wilde eend: uiteraard allemaal uit de vrije natuur!

Culinair Wildseizoen

Wanneer er iets te vieren valt zijn wild specialiteiten altijd een goed idee! Bijzonder vlees dat perfect past bij het najaar en de winter. Hoewel je wild het hele jaar door kunt eten, is het culinaire wildseizoen medio oktober officieel van start gegaan en loopt door tot tweede kerstdag. Een heerlijke wildstoof of -gebraad: wild is veelal bijzonder vlees en het fijne aan wild vlees is dat het van dieren komt die een mooi leven in de vrij natuur hebben gehad. Wel zo'n fijne gedachte. 

Wild bestellen bij de online slager

Wild online bestellen is heel eenvoudig! Kies je favoriet, plaats je bestelling en wij sturen het quickfrozen naar je op. Voor 11.00 besteld is dezelfde avond al geleverd!