The Butchery maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier automatisch mee in.
Afrikaanse braaiworst LIVAR
Een goeie Afrikaanse braaiworst van het Limburgs kloostervarken..
Productinformatie
Wat is Afrikaanse braaiworst?
Afrikaanse braaiworst is een braadworst van het Limburgs kloostervarken met een Afrikaans tintje. Bij het produceren van de worst hebben onze worstmakers namelijk rekening gehouden met de samenstelling van de kruiden. Er is namelijk gebruik gemaakt van een -zelf samengesteld- kruidenmengsel uit de Afrikaanse keuken. De worst is namelijk onder andere gekruid met koriander, kruidnagel, foelie en nootmuskaat en natuurlijk nog andere kruiden, maar dat is het geheim van onze worstmakers..
Bereidingswijze
Hoe braad je braaiworst?
Aan de braaiworst hoef je in principe niets meer te doen voordat ie de pan ingaat. Laat boter smelten in de koekepan. Schroei de worst dicht in de hete boter, draai vervolgens het vuur wat lager en braad de worst in ongeveer 12 tot 15 minuten gaar. Let er bij 't bakken op dat je de worst niet met een vork inprikt, gebruik daarom een tang.