Nieuw hier? Join ons loyaliteitsprogramma The ButcheryClub, ontvang 4 gratis USA Black Angus burgers én spaar automatisch voor gratis producten.
*Geldig op bestellingen v.a. €75
Door je in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.
The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
The Butchery maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne
gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier
automatisch mee in.
Hanneke van den Berg is Culinair Redacteur van de kranten van Holland Media Combinatie (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad en Gooi- en Eemlander). In de weekendbijlage van vandaag schreef ze in haar column over haar culinaire trauma, namelijk kalkoen. Maar het goede nieuws: haar trauma is niet meer. Dankzij Butchery's gevulde kerstkalkoen! Wat een superleuk artikel... Wil je hem ook op tafel zetten? Nu met 20% korting!