Brisket Black Angus USA

Brisket point van 100% certified USA Black Angus.

Lees meer
Pas Brisket Black Angus USA aan

* Verplichte velden

Je moet nog voor € 75,00 bestellen om gratis te verzenden!
  • Kies zelf je leverdag
  • Dag- of avondlevering
  • Gratis verzending v.a. € 75
Anderen bekeken ook

Productinformatie

Wat is brisket?

Brisket wordt gesneden uit de borst van het rund en wordt ook wel Whole Packer genoemd. Een hele brisket laat zich onderverdelen in de point en de flat. Vlees voor hardcore BBQ'ers.

Brisket Point (puntborst) is in Amerika onlosmakelijk verbonden met de BBQ-cultuur. Het is - naast hele kip, (short) ribs en natuurlijk pulled pork -  zelfs één van de categorieen bij de befaamde Amerikaanse BBQ wedstrijden en het meesterstuk van menig BBQ prof. Waarom? Omdat brisket zich perfect leent voor langzame bereiding op de BBQ. Hoewel je natuurlijk wel moet weten wat je moet doen. 

Wat is Brisket Point?

Wat is nu precies een brisket point? Het is - jawel - één van de delen van een brisket. Een hele brisket noemen we een wholepacker en die bestaat uit twee spieren: de min of meer vierkant gesneden 'Flat' en de driehoekige 'Point', het stuk met het meeste vet.

De gehele brisket is gemarmerd met vet, dat door langzame garing op lage temperatuur voor een mals eindresultaat zorgt. Na een langzame bereiding het vlees tegen de draad in gesneden en in plakken geserveerd. Rundvlees met superveel smaak en een ferme bite van certified USA Black Angus Beef: beter wordt ’t niet! 

Brisket Point Black Angus USA

Double American Trouble. Deze brisket point is afkomstig van 100% USA Black Angus, afkomstig uit de Amerikaanse staat Kansas. Raszuivere Black Angus runderen grazen ruim twee jaar op de meest uitgestrekte weiden (groter dan wij ons ooit kunnen voorstellen). De dieren groeien zorgeloos op en verhuizen na zo'n twee jaar naar een ruime feedlot, waar ze op een 100% natuurlijk graan- of maisdieet worden gezet. Black Angus runderen hebben onmiskenbaar een goed leven gekend en dat goede leven proef je. De smaak en structuur van raszuiver Amerikaans Angus Beef is bijna onweerstaanbaar... Brisket Point Black Angus USA: 120 dagen graangevoerd, ramvol smaak en na bereiding supermals. Proef je het al?Ingredienten

100% rundvlees

Butcher's Notes

Dit is voor de pro's, maar als je hier raad mee weet is het écht genieten. Niet voor niet is Brisket zo'n hit in Texas. It seperates the boys from the men ;-) Superveel smaak, heerlijke bite. En natuurlijk van USA Black Angus!


Wat vind je van dit product?