Ribkarbonade LIVAR

Een karbo op z’n tijd, ik houd ervan! En een ribkarbonade Livar is heel smaakvol en sappig. 

Bert-Jan Lantinga

Wat is een ribkarbonade?

Karbonade is misschien wel het meest gegeten varkensvlees van Nederland. Het vlees komt van de gehele rug, ook wel de karbonadestreng genoemd. Ribkarbonade Livar komt uit het midden van die karbonadestreng en wordt ook wel kotelet genoemd. Het is tamelijk mager en stevig vlees, maar toch mals, mede dankzij een mooi vetrandje. En ribkarbonade Livar is een klasse apart! 

Ribkarbonade Livar

The Butchery is official dealer van LIVAR en dat is best iets om trots op te zijn. LIVAR heeft namelijk als enige varkensvleesconcept 3* beter leven toegekend gekregen van de Dierenbescherming en het vlees heeft dan ook oprecht een karakteristieke smaak. 

Smaak als beloning voor goede zorg

LIVAR vlees is doorregen met vet en laat vet nu net de smaakdrager van vlees zijn. Bovendien kent het bij de bereiding nauwelijks gewichtsverlies waardoor het vlees mals en sappig blijft. Met ribkarbonade Livar zit je dus zeker snor! LIVAR kloostervarkens doen zeker niet onder aan de beste scharrelvarkens in Spanje of Italie. Het vlees is authentiek, ambachtelijk en eerlijk en dat is de smaak als beloning voor goede zorg. Proef het zelf maar!

RIBKARBONADE LIVAR ONLINE BESTELLEN?

Wil je ribkarbonade van topkwaliteit in huis halen zonder gedoe? Dan zit je goed bij The Butchery. Onze ribkarbonades van LIVAR worden zorgvuldig gesneden door onze meesterslagers, zodat je altijd verzekerd bent van de juiste verhouding tussen vet en vlees. Daarna worden ze vacuüm verpakt en binnen het uur quickfrozen ingevroren, zodat smaak, structuur en versheid perfect behouden blijven. Bestellen doe je eenvoudig online. Plaats je bestelling vóór 11.00 uur, dan wordt deze dezelfde avond nog bezorgd in Nederland en België. Wil je liever vooruit plannen? Geen probleem, je kiest zelf het bezorgmoment dat jou het beste uitkomt. En bestel je voor minimaal €100, dan bezorgen we gratis. Zo heb je ambachtelijk kwaliteitsvlees altijd binnen handbereik.

Hoe bereid je een ribkarbonade?

Schroei de ribkarbonades aan beide kanten dicht in een hete koekenpan, Zet vervolgens het vuur lager en laat – afhankelijk van de dikte – zo’n 10 minuten doorgaren. Tip: snijd het vetrandje op een paar plaatsen iets in om te voorkomen dat de karbo krom trekt.

Wil je een culinaire twist aan je karbo geven? In onderstaande video laat chef Ruben Meijboom in een notendop zien hoe je dat doet. Aanrader!

Ingredienten

100% varkensvlees

Voedingswaarde

Type Per 100g
Energie (kJ) N/B
Energie (kcal) N/B
Vet (g) N/B
Verzadigd vet (g) N/B
Koolhydraten (g) N/B
Suikers (g) N/B
Vezels (g) N/B
Eiwitten (g) N/B
Zout (g) N/B

Ribkarbonade LIVAR

Dit product is momenteel niet op voorraad.
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
Ribkarbonade LIVAR. Oftewel een prachtige kotelet van Limburgs Kloostervarken!

+ Lekker makkelijk

+ 4,99 | 2 kopjes tomatensoep
+ 15,99 | 24hrs gegaarde Sukadelapjes Black Angus in dikke jus [500 gram]
+ 14,99 | Hachee Black Angus [600 gram]
+ 16,99 | Indo beef rendang Black Angus [600 gram]
+ 5,99 | 4x Gratintaartje broccoli creamcheese [100 gram per stuk]

+ Altijd lekker

+ 6,99 | Rookworst Iberico Black Pepper [280 gram]
+ 6,99 | Grillworst naturel LIVAR om af te grillen [375 gram]
+ 4,99 | Meat pie traditional mince [180 gram]
+ 4,29 | Droge worst extra kruidnagel
  • check-circle check-circle Morgen in huis of kies zelf je leverdag
  • check-circle check-circle Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
  • check-circle check-circle Flash-frozen en vacuüm verpakt
Mobile Image

Een karbo op z’n tijd, ik houd ervan! En een ribkarbonade Livar is heel smaakvol en sappig. 

Bert-Jan Lantinga

Ribkarbonade LIVAR. Oftewel een prachtige kotelet van Limburgs Kloostervarken!
Meest gekocht
Steak Seasoning
check-circle Morgen in huis
5,99
Groentesoep
check-circle Morgen in huis
4,99
Rib eye Black Angus USA Prime Rib eye Black Angus USDA Prime
check-circle Morgen in huis
18,89
Laden...