Rubia Gallega Cote de boeuf Dry Aged

Rubia Gallega Cote de Boeuf, 21 dagen gerijpt. Het vlees van dit Spaanse runderras is prachtig gemarmerd, botermals en met een verfijnde smaak. 

Lees meer
Pas Rubia Gallega Cote de boeuf Dry Aged aan

* Verplichte velden

Je moet nog voor € 75,00 bestellen om gratis te verzenden!
  • Kies zelf je leverdag
  • Dag- of avondlevering
  • Gratis verzending v.a. € 75
Anderen bekeken ook

Productinformatie

Rubia Gallega Cote de Boeuf

Rubia Gallega Cote de Boeuf is oprecht wat je noemt een stoere steak van een stoer rund. Cote de Boeuf wordt ook wel ribsteak of Prime Rib genoemd en wordt door menig carnivoor als absolute favoriet gekroond. Deze cut is vergelijkbaar met ribeye, maar dan aan het been. Het vlees is mals en goed dooraderd (zéker van Rubia Gallega) met een randje vet. Cote de Boeuf zit aan de voorkant, tussen de hals en de dunne lende, waar weinig spiervorming is. Dat maakt dit vlees vetrer, fijn van structuur en boterzacht. Als je dan óók nog kies voor een 21 dagen dry aged Rubia Gallega Cote de Boeuf, dan móet je wel indruk maken. Echt een prachtig runderras. 

Rubia Gallega vlees

Het Spaanse rundvlees Rubia Gallega staat bekend om de mooie marmering en een karakteristieke, kruidige smaak. Veel sterrenchefs lopen dan ook weg met dit mooie product. Rubia Gallega rund komt uit de streek Galicie en wordt pas na twee tot soms zelfs zeven jaar geslacht. Dat zorgt ervoor dat de smaak zich optimaal heeft kunnen ontwikkelen. Bovendien proef je het goede leven van het dier. Rubia Gallega entrecote is niet alleen supersmaakvol, maar ook prachtig dieprood van kleur: een lust voor het oog en een feest op tafel!


Ingredienten

100% rundvlees

Butcher's Notes

Cote de Boeuf, oftewel ribeye aan been. Wie vindt dat níet lekker? Nou ja. Heus wel mensen, die bijvoorbeeld liever voor magere steak gaan, maar steak lovers vinden dit lekker. Kán niet anders. Zeker van Rubia Gallega, want dat vind ik momenteel één van de mooiste runderrassen. Mooi gemarmerd en met een kruidige smaak. Zo lekker!


Wat vind je van dit product?