Cote de Boeuf Black Angus USA (prime grade)

Côte de Boeuf – oftewel ribstuk – van grain-fed USA Black Angus.

Lees meer
Pas Cote de Boeuf Black Angus USA (prime grade) aan

* Verplichte velden

Je moet nog voor € 75,00 bestellen om gratis te verzenden!
  • Kies zelf je leverdag
  • Dag- of avondlevering
  • Gratis verzending v.a. € 75
Anderen bekeken ook

Productinformatie

Wat is een Cote de Boeuf?

Cote de Boeuf (ook wel bekend als ribstuk of Prime Rib) is voor menig liefhebber het lekkerste stuk van het rund. Cote de Boeuf is vergelijkbaar met rib eye, maar dan met het been er nog aan. Het vlees is mals en goed dooraderd, heeft een klein vetrandje en dankt zijn smaak onder andere aan het rijpen en bereiden aan het been. Het vlees zit aan de voorkant (tussen de dunne lende en de hals) van het rund, daar waar de minste spieren zijn. Dit zorgt voor wat vetter vlees dat fijn van structuur is en smelt in de mond.

Cote de Boeuf Black Angus USA

Deze Cote de Boeuf komt van graangevoerd USA Black Angus rund. Deze koeien grazen op uitgestrekte weiden in Amerika en worden de laatste 120 dagen in een feedlot afgemest met natuurlijk graan, dat zorgt voor een goede marmering en heerlijk vetrandje. Dit komt de dooradering en de smaak van het vet te goede. USA Black Angus behoort tot één van de meest smaakvolle vleesrassen ter wereld. Een Côte de Boeuf van USA Black Angus is volgens velen dan ook as good as it gets.

 

 


Bereidingswijze

Cote de Boeuf bereiden

- Cote de Boeuf op kamertemperatuur laten komen 
- Leg de cote de Boeuf een uur in de oven of BBQ op 50C 
- Dan lekker kruiden met favoriete rub of peper en zout
- 3 a 4 minuten aan elke kant goudbruin bakken op heet vuur
- Het been eraf snijden en nog 30sec per kant afgrillen 


Ingredienten

100% rundvlees

Butcher's Notes

Côte de Boeuf van Grain-fed USA Black Angus, wat moet ik daar nog aan toevoegen. Ik ben slager en als slager vind je dit gewoon de bom. Punt. Heerlijk mals vlees, áán het been, goed dooraderd en van het altijd smaakvolle USA Black Angus. Hier kun je mij voor wakker maken. Zéker als ‘ie op de BBQ gaat…


Wat vind je van dit product?