Cote de Boeuf

Cote de Boeuf

Bekijken als Grid List

11 Items

per pagina
Oplopend sorteren
  1. Cote de Boeuf Black Angus USA (prime grade)
  2. cote de boeuf simmentaler
  3. Dry aged cote de boeuf Rubia Gallega
    Rubia Gallega Cote de boeuf Dry Aged
Bekijken als Grid List

11 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Wat is een Cote de Boeuf?

Côte de Boeuf is het ribstuk van het rund. Rib steak noemen ze het daarom ook wel. Of Prime Rib en dat geeft meteen het ‘niveau’ van deze fijne steak aan.  PRIME. Cote de Boeuf is populair bij meatlovers en dat is niet zo gek, want het heeft alles in huis: een goed formaat, mooie marmering, sublieme malsheid en smaak. Heel veel smaak zelfs, mede dankzij het rijpen en bereiden aan het been. Het is op-en-top BBQ vlees, want het bevat voldoende vet om lekker mals te blijven op de grill. Het is een rib eye aan bot, gesneden van de laatste ribben van het rund. Dat deel bevat weinig spieren (in vergelijking met de lende) en is daardoor wat fijner van draad en dus malser.

Côte de Boeuf kopen online lijkt een leent zich overigens ook heel goed voor dry aging. Minimaal 28 dagen aan het bot, wat zorgt voor zo’n 20% vochtverlies en een intense smaak. Je hebt ze dan ook vast wel eens zien hangen in een rijpingskast bij een gerenommeerde slagerij of restaurant.

Online Cote de Boeuf kopen of bestellen?

Ciote de Boeuf kopen online lijkt een ver-van-je-bed-show, maar in werkelijkheid is het heel eenvoudig. Je kunt immers online veel gerichter zoeken. Cote de Boeuf online bestellen bij The Butchery is dus een goed idee. We verkopen de mooiste vleesrassen en gaan verder dan de slager om de hoek. The Butchery verkoopt bovendien alleen maar vlees van dieren die een goed leven hebben gehad. Denk aan rassen als Black Angus, Hereford Argentinië, Aberdeen Angus, Wagyu en meer. Fijne gedachte toch? Cote de Boeuf  kopen online is easy: kies je steak naar keuze en 'hang er een gewicht aan'. Wij leveren 'm vervolgens gekoeld bij je thuis. Handig toch? En mocht je vragen hebben, neem gerust contact op!

Levering online vlees

Hoe je vlees geleverd wordt? Het vlees wordt shockfrozen bij je thuisgeleverd. Dat wil zeggen, binnen een uur ingevroren op extreem lage temperatuur met behoud van smaak, structuur en voedingswaarden. Op maandag t/m vrijdag leveren we tussen 17.00 – 22.00. Avondlevering dus. Voor 11.00 besteld = dezelfde avond in huis en je kiest zelf je leverdag. Wel zo handig. De koerier komt rond 13.00/14.00 de pakketten bij ons ophalen, dus de pakketten zijn gemiddeld zo’n 7 uur onderweg. Gekoeld uiteraard. Je ontvangt ’s middags een track & chat mail. Daarmee kun je je pakket volgen, maar ook in contact komen met de koeriersdienst, mochten er onverwachte wijzigingen optreden. En voor vragen over het vlees, de bereiding of andere zaken, kun je natuurlijk altijd bij ons terecht via info@butchery.nl