Varkenssaucijs LIVAR
5 stars - based on 2 reviews

Hoe bak je een saucijs?

Een saucijs is eenvoudig te bereiden, om en om in een braadpan. Even wellen in water kan voorkomen dat de saucijs knapt, maar die gewoonte lijkt een soort van ouderwets. Uiteraard draai je een saucijs met een tang en niet door er met een vork in te prikken. Dan verliest het vlees zijn vocht en dat is zonde. Saucijzen doen het natuurlijk ook super op de BBQ of gril!

In het kort

Grillen/BBQ: Zo'n 8 minuten op 180 - 200 graden of een hete grillpan [tussendoor omdraaien]
Bakken: 10 minuten zacht braden in olie, roomboter of ghee [tussendoor omdraaien]
Sous vide: 1 uur op 65C en dan afgrillen

Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina. 

star star star star star
Heeeeerlijke worst(saucijs)
Samen met mijn dochter tijdens een voetbal wedstrijd van genoten. Lekker op een broodje met ui en curry.
Zeker voor herhaling vatbaar
Review door |
star star star star star
Heerlijke sappige schone worstjes van kwaliteitsvlees. En tevens goed ambachtelijk slagerswerk, dus geen botsplinters en kraakbeen zoals je dat wellicht van de supermarkt gewend bent.
Review door |

Schrijf een review

Schrijf een review. Log in of maak een account.

Varkenssaucijs LIVAR
5 stars - based on 2 reviews

2 ReviewsBekijken

check-circle Maandag in huis
  • check-circle check-circle Maandag in huis of kies zelf je leverdag.
  • check-circle check-circle Vanaf € 75,- GRATIS verzending.
  • check-circle check-circle Quickfrozen en Vacuüm verpakt