• 9.5
  •  085 - 040 8044
  • Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
  • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
  • Kies zelf je leverdag

Pulled Pork

Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Pulled pork LIVAR kant-en-klaar

  Pulled pork LIVAR kant-en-klaar

  € 9,99 (ca. 500 gram)

  Maandag in huis of vandaag ophalen in Meppel

 2. Iberico Nekbraadstuk zonder presa

  Iberico Nekbraadstuk zonder presa

  Vanaf € 35,99 (ca. 1200 gram)

  To € 41,99 (ca. 1200 gram)

  Maandag in huis of vandaag ophalen in Meppel

 3. Carrillada Iberico (varkenswangen)

  Carrillada Iberico (varkenswangen)

  € 14,99 (ca. 500 gram)

  Maandag in huis of vandaag ophalen in Meppel

 4. Iberico procureur

  Iberico procureur

  Vanaf € 32,99 (ca. 1100 gram)

  To € 71,99 (ca. 1100 gram)

  Maandag in huis of vandaag ophalen in Meppel

 5. Varkensschouder met been Iberico

  Iberico schouder met been

  Vanaf € 121,99 (ca. 7000 gram)

  To € 147,99 (ca. 7000 gram)

  Maandag in huis of vandaag ophalen in Meppel

 6. Boston Butt LIVAR

  Boston Butt LIVAR

  Vanaf € 77,99 (ca. 7750 gram)

  To € 91,99 (ca. 7750 gram)

  Maandag in huis of vandaag ophalen in Meppel

 7. procureur mangalitza

  Procureur Mangalitza

  Vanaf € 23,99 (ca. 1000 gram)

  To € 35,99 (ca. 1000 gram)

  Maandag in huis of vandaag ophalen in Meppel

 8. procureur duroc d'olives

  Procureur Duroc d'Olives

  Vanaf € 22,09 (ca. 1300 gram)

  To € 44,19 (ca. 1300 gram)

  Maandag in huis of vandaag ophalen in Meppel

 9. Lamsprocureur Nieuw Zeeland

  Lamsprocureur Nieuw Zeeland

  Vanaf € 12,99 (ca. 700 gram)

  To € 18,19 (ca. 700 gram)

  Maandag in huis of vandaag ophalen in Meppel

Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Wat is pulled pork?

Pulled Pork is langzaam gegaard varkensvlees, dat zo gaar is dat het uit elkaar valt en je het met twee vorken uit elkaar kunt trekken. Het is onmiskenbaar één van de BBQ klassiekers van het moment. Die trend is overgewaaid vanuit Amerika en dat is niet eens zo heel lang geleden. Want hoewel dit gerecht al sinds jaar en dag een belangrijke rol speelt in de Amerikaanse BBQ cultuur, kennen we dit typische low & slow gerecht hier nog maar sinds ruim vijf jaar. Maar de intrede was groots. Van de slager tot de plaatselijke shoarmaboer: pulled pork is tegenwoordig overal verkrijgbaar. Als het even kan traditioneel met coleslaw en BBQ saus op een broodje, maar tegenwoordig zijn er tig manieren om pulled pork klaar te maken. Pulled pork kopen online is tegenwoordig heel eenvoudig, maar dan moet je wel even weten wat je zoekt natuurlijk.

De meest gebruikte vleessoorten om pulled pork mee te maken zijn Boston Butt, Picnic en procureur. Allemaal delen van de schouder en de nek. Boston butt is het gedeelte van de nek en de bovenkant van de schouder, Picnic het deel van de schouder richting de poot en procureur is varkensnek zonder been. Allemaal delen van het varken die zich goed lenen voor een langzame garing.

Pulled Chicken, Pulled Beef

Naast pulled pork wordt er wel meer ‘gepulled’ tegenwoordig. Het betekent immers niet meer dan het uit elkaar trekken van langzaam gegaard, supergaar vlees. Pulled chicken, pulled beef, pulled lamb. Allemaal mooie low & slow bereidingen totdat het vlees uit elkaar valt. Pulled chicken is overigens een stuk sneller klaar dan koe of varken. Het vlees van de bout of dij is van zichzelf kleiner, maar ook malser en valt daardoor makkelijker uit elkaar.

Snelle pulled pork

Geen zin, mogelijkheid of tijd om pulled pork te bereiden? Dan hebben we een heerlijke kant-en-klare pulled pork voor je. Met heel veel liefde low & slow bereid door onze slagers. Pulled pork bestellen kant-en-klaar is dus sowieso een goed idee, want hij is heerlijk!

Low & Slow bereiding 

Vaak eet je dit BBQ gerecht met coleslaw en BBQ saus, maar er zijn talloze varianten. Een beetje BBQ blogger heeft er wel een recept mee gemaakt, dus het internet staat vol met mooie varianten. Zo heeft maakte BBQ Junkie een Indonesische variant. Het recept daarvan vind je hier. Sowieso is dit recept een mooie basis voor de low & slow bereiding van pulled pork.

Eerlijk vlees online

Mangalitza, Ibérico, Livar… pulled pork van een mooi varkensras smaakt nóg beter. Op Th Butchery vind je enkel vlees van dieren die een goed leven hebben gehad. Een fijne gedachte, fijn voor het dier, maar zéker ook fijn voor jezelf, want dat goede leven proef je. Win-win dus! En je hoeft er de deur niet eens voor uit. Pulled pork kopen doe je namelijk net zo makkelijk online.

Pulled pork kopen online

Pulled pork kopen online is allang geen ver-van-je-bed-show meer. Sterker nog: vlees online kopen is heel simpel. Je hoeft namelijk niet stad en land af te lopen naar je favoriete vlees of ras. Kies je favoriete braadstuk, plaats je bestelling en wij zorgen dat deze quickfrozen bij je thuis wordt geleverd. Voor 11.00 besteld, is zelfs dezelfde avond al in huis! Je kunt zelf je leverdatum kiezen (maandag t/m vrijdag) en krijgt je bestelling geleverd tussen 17.00 en 22.00. Easy dus!