Lantinga Slagerij & Vershuis Drents & Overijssels Kampioen 

Hoewel we onder de naam The Butchery leveren door het hele land, is Lantinga Slagerij & Vershuis het kloppende hart van onze organisatie. That's where the magic happens! Daar bieden we dagelijks aan onze klanten een breed Uitslag SLAVAKTO vers assortiment én worden de bestellingen voor The Butchery klaargemaakt en ingepakt. Puur ambacht, dat we nu landelijk uitrollen. Daarom willen we graag even het volgende met jullie delen. Wij zijn namelijk gierend trots op onze Nederlands Jongerenkampioen Carst-Jan van de Wetering, maar ook op de bekroningen van onze winkels in Meppel en Wanneperveen.

Slagersvakwedstrijden Slavakto

Even een kleine inleiding. Jaarlijks worden de Slagersvakwedstrijden georganiseerd onder de naam SLAVAKTO. Hier wordt door veel slagers het hele jaar naartoe gewerkt. Voor die wedstrijden worden producten ingestuurd, die vervolgens door een professionele jury worden beoordeeld. Een mooi evenement, waarvan de uitreiking plaatsvond in de Utrechtse Jaarbeurs. En die pakte (ook dit jaar) weer goed voor ons uit! Onze resultaten?

  • Onze slager Cart-Jan van de Wetering is bekroond tot Nederlands Jongerenkampioen. Niet normaal toch? 
    Carst-jan kwam op zijn 17e bij ons binnen als stagiaire en dat beviel hem zo goed, dat hij besloot de slagersopleiding te volgen. Tijdens die opleiding bleef hij zijn talent bij ons in de praktijk brengen en inmiddels is 'ie bijna niet meer weg te denken bij onze slagerij. Wij zijn dus megatrots op hem, dat snap je. Alle vijf zijn ingestuurde producten - ambachtelijke rookworst, bockbierham, sprokkelhoutjes, cranberrypaté en sukadelapjes - werden bekroond met goud en daarmee is hij benoemd tot Algemeen Jongerenkampioen Nederland. Megaknap, helemaal als je bedenkt dat er in totaal 1914 producten zijn ingestuurd door 362 individuele slagers.
  • Lantinga Slagerij & Vershuis (Meppel) is bekroond tot kampioen van Drenthe
    Ook daar zijn we natuurlijk supertrots op. Met onze eigen worstmakerij en fantastische Meester Worstmaker Henri van Heerde én jongerenkampioen Carst-Jan van de Wetering weten we dat we goud in handen hebben. Wie weet dus, wat er volgend jaar in zit. We waren dit jaar namelijk wel héél dicht bij het Nederlands Kampioenschap, dus je begrijpt dat dat naar meer smaakt!
  • Lantinga Slagerij & Vershuisje (Wanneperveen) Overijssels Kampioen. 
    Ook de winkel in Wanneperveen viel in de prijzen, namelijk als Overijssels Kampioen. Eveneens iets om echt trots op te zijn. In Wanneperveen is tevens onze worstmakerij gevestigd. 

Lantinga Slagerij & Vershuis en The Butchery

Je zult snappen dat we met een grote glimlach op ons gezicht terugreden vanuit Utrecht. Hard work pays off! Dat wilden we toch even met je delen. Het gehele assortiment van The Butchery wordt bereid, ingepakt én verzonden vanuit Lantinga Slagerij & Vershuis. Zo weten jullie dus meteen dat puur ambacht prima online besteld kan worden!

Meteen maar online vlees bestellen dan? Check hier ons slagersassortiment en gebruik vooral de zoekbalk bovenin als je al specifiek weet wat je hebben wilt, of weet in welke hoek je wilt zoeken. Wie weet zien we elkaar snel!