Het Vergeten Kind Kerstactie

Wij (Bert-Jan en Suzanne, oprichters Butchery) komen uit een enerverend Sinterklaasweekend gerold met onze kids (4 en 7) en zoals altijd zijn de meiden weer straalverwend. Hoort erbij, zou je denken, maar wij zijn ons er erg van bewust dat dit helemaal niet vanzelfsprekend is voor alle kinderen in Nederland. Dit weekend kwam dit weer eens uitvoerig ter sprake en wéér zaten we met een knoop in de maag op de bank. Tijd voor actie dus! Want als we maar een kleine bijdrage kunnen leveren, doen we dat natuurlijk. En wat is dan een mooiere stichting dan Het Vergeten Kind?

Het Vergeten Kind

Het Vergeten Kind – in het kort

Op de website kun je natuurlijk alles lezen over de mooie projecten en het waanzinnige werk van Stichting Het Vergeten Kind, maar hier even in het kort waarom het helaas nog steeds nodig is dat deze stichting bestaat.

Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze zijn gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst, omdat ze niet meer veilig waren. De trauma’s laten diepe sporen na. Het maakt onzeker, bang en boos. Ook zijn er veel kinderen die wél thuis wonen, maar die dagelijks geconfronteerd worden met ernstige problemen

Het doel van Stichting Het Vergeten Kind is dat vergeten kinderen er niet alleen voor staan, zij zich gehoord en gezien voelen, zij op een veilige en stabiele plek wonen en zich positief kunnen ontwikkelen. Zodat ze hun eigen plek vinden in de maatschappij. Daarvoor organiseert Stichting het Vergeten Kind allerlei projecten en daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

Wat kunnen we doen?

Op 6 december, de day after pakjesavond, hebben we contact opgenomen met de stichting om een samenwerking op te tuigen. Er zijn al mooie plannen gemaakt voor 2022, maar waarom niet meteen in actie komen?

Zoals de meesten van jullie wel weten is december ons absolute hoogseizoen, met kerst uiteraard als Grande Finale.

Early Bird Kerstactie: 2.5% van je aankoop naar Stichting Het Vergeten Kind

Wij zijn er dan ook erg bij gebaat om de levering te spreiden, zodat de koeriersdiensten óók hun werk goed kunnen doen. Daarom starten we met een EARLY BIRD ACTIE: van alle bestellingen die tussen vandaag (7 december) en 17 december geleverd worden, doneren we 2,5% van je aankoopbedrag aan Stichting Het Vergeten Kind.

Win-win! We leveren quickfrozen, dus je vlees kan zo de vriezer in. Zo heb je dit jaar eens geen kerststress, heb je alles ruim op tijd in huis én draag jij je steentje bij aan stichting het Vergeten Kind. Bestel dus nu je vlees voor kerst en vermijd meteen de kerstdrukte!

We beginnen lean & mean, maar lopen over van plannen om volgend jaar intensiever te gaan samenwerken met deze stichting.

Wil jij ook meedoen aan de Kerstgedachte? Laat je bestelling leveren tussen 7 en 17 december en wij doneren 2.5% van je aankoopbedrag aan Stichting Het Vergeten Kind!

ALVAST BEDANKT!

Bekijk Kerstassortiment