Liefde gaat door de maag, dat weet iedereen! Nu kun je gelukkig éindelijk uit eten, maar zelf aan de bak is natuurlijk ook een mooi gebaar. Maarr... wat te maken? Op onze receptenpagina vind je volop inspiratie, maar voor het gemak hebben we alvast wat opties voor je samengesteld!

Natuurlijk zijn dit suggesties en kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Niet iedereen zit op de dinsdagavond te wachten op voor, hoofd en na. Aan de andere kant: je moet zelf de slingers ophangen en als niet nu, wanneer dan wel? Hier alvast wat inspiratie! Een Valentijnsmenu voor 2.

Valentijnsmenu voor 2

Voorgerecht Valentijnsdag

Huisgemaakte soep

Met het voorgerecht kun je natuurlijk alle kanten op. Wist je bijvoorbeeld dat wij allerlei huisgemaakte soepen hebben? Grote stappen, snel thuis en niemand hoeft te weten dat je enkel hebt opgewarmd. Gesneden bosuitje, wat versgemalen peper en misschien een klein dotje room en voila... je voorgerecht staat op tafel. Oh en speciaal voor de gelegenheid zijn alle kant-en-klare soepen deze week in de aanbieding!

Kies Soep >>

Steak Tartaar  Steak tartaar

Liever een meaty voorgerecht? Je gelooft het niet, maar dat hebben we voor je... Wat denk je van steak tartaar? Altijd lekker en ziet er zo lekker gezellig uit. En helemaal niet ingewikkeld om te maken. Klik op de link voor het recept. Kan niet misgaan. PS... Je maakt dit gerecht eenvoudig met bijvoorbeeld ossenhaas, diamanthaas of bavette. 

Bekijk Recept >>

Carpaccio

En wat het óók altijd goed doet is carpaccio. Die hebben we ook voor je en hoef je alleen nog maar even mooi op te maken. Kind kan de was doen. Geen idee hoe je een carpaccio presenteert? Check dan even onderstaande video!

Zelfgemaakte Gyoza's

Houd je net als wij van de Japanse keuken? Dan is dit recept voor gyoza - oftewel Japanse Dumplings - vast een zeker iets  voor jou. Het is even werk, maar mán, wat lekker! Dat is zeker weten 100% scoren.

Bekijk Recept

Hoofdgerecht Valentijnsdag

Oké, met het hoofdgerecht kun je natuurlijk alle kanten op. Lean & mean of heel uitgebreid. Kan allemaal. Hier alvast een paar opties

Stoofvlees met friet  stoof

Een goede optie, want dit kun je volle bak voorbereiden! Bovendien: hoe fijn dat jouw effort wordt beloond met heerlijke geur van draadjesvlees door het hele huis. De sukadelappen van USA Black Angus zijn in de aanbieding, dus dat is een extra winstpakker. Het recept vind je hier en als je er een beeld bij wilt hebben, kun je ook de video bekijken van onze chef Ruben. Het water loopt je in de mond! Maar als je het jezelf nóg makkelijker wilt maken, bestel je gewoon een kant-en-klaar stoofgerecht. Die hebben onze slagers namelijk met heel veel liefde klaargemaakt en dat hoeft verder helemaal niemand te weten. Opwarmen, frietjes erbij en shinen maar! Speciaal voor de gelegenheid hebben we de kant-en-klare goulash in de aanbieding Toch liever zelf maken? Bekijk dan onderstaand recept voor een klassiek patatje stoofvlees.

Bekijk Recept

Ribeye met hasselback aardappelen en rode port jus

Een mooie ribeye is altijd een goed idee en ook heel geschikt voor een herfst/winter BBQ. Nicky Duijvelaar van @duijvelslekker maakte bijvoorbeeld een uitgebreid gerecht met Black Angus ribeye, hasselback aardappelen, geglaceerde wortelen en rode port jus. Klinkt toch fantastisch? Oh en ook leuk: de USDA Prime ribeye is deze week in de aanbieding. Best of the best, als je het ons vraagt!

Bekijk Recept >>

Eendenborst met honey glaze Eendenborst

'Onze' Jeremy van Black Gold Smokehouse kwam dit receptuur voor het eerst tegen toen hij in Parijs werkte. Daar weten ze wel wat lekker eten is natuurlijk! Hij heeft een wat versimpelde versie ervan gemaakt onlangs op de BBQ. Hoeft natuurlijk geen sterrengerecht te zijn qua moeilijkheidsgraad, maar mag best naar een sterrengerecht smaken. Maken?

Bekijk Recept >>

Dessert Valentijnsdag

Chocolate brownie met shabu shabu 
Chocolate Brownie

Say Whay? Yes... Je zit nog altijd op The Butchery natuurlijk ;-) Dit recept komt van Jan-Willem van Opsteakers.nl en even serieus: dit is foodpairing to the max! Het zoete van chocolade en het zoute van buikspek. Love it!

Bekijk Recept

Bonuts

Nog zo'n fijne smaakcombi: donuts met bacon en chilijam. Prachtig desert, maar ook een heel fijn ontbijt. Eentje om te onthouden dus!

Bekijk Recept

Meer inspiratie? Bekijk hier alle recepten en gebruik de zoekbalk als je iets specifieks zoekt! 

We hebben uiteraard ook weer fijne weekaanbiedingen. Black Angus USA sukadelappen bijvoorbeeld, maar ook LIVAR varkenshaas, Denver Steaks, hele kip en shabu shabu. Zet je oprecht iets lekkers mee op tafel.

HAPPY VALENTINE!