Join the ButcheryClub

Al bekend met the ButcheryClub? Zo niet, dan bij deze! Wel zo handig om te weten, want zodra je een account aanmaakt, ben je automatisch 'lid'. Vanaf dat moment wordt er  gespaard voor give aways en toekomstige events. Hoe? Nou, elke € 10 is 3 Beefcoins waard, dus dat gaat alvast vanzelf. Verder krijg je Beefcoins toegekend voor o.a. het aanmaken van een account, schrijven van productreviews, het tippen van vrienden. Zie het als een loyaliteitsprogramma, dat we steeds verder zullen uitbreiden. Voor wat, hoort wat immers...

Beefcoins verdienen

The ButcherClub draait dus in eerste instantie om Beefcoins verdienen. Dat gaat eigenlijk supermakkelijk.. Hoe? 

> Account aanmaken: 5 Beefcoins
> Elke € 10 bij een bestelling: 3 Beefcoins
> Review schrijven bij product: 5 Beefcoins
> Inschrijven nieuwsbrief: 2 Beefcoins

Extra Beefcoins verdienen

Trouwe klanten willen we logischerwijs belonen, dus bij grotere bestellingen keren we bonus beefcoins uit. Dat werkt als volgt:

> Bij besteding van €125 krijg je 100 Bonus Beefcoins
> Bij bestellingen v.a. €250 worden alle beefcoins verdubbeld! 

En wat kun je dan precies met die Beefcoins? In eerste instantie betalen in The ButcheryClub! Daar 'koop' je o.a. speciaal geselecteerde producten en mooie gadgets als Butchery Laguiole steakmessen, een L'aguiole messenblok en diverse mooie producten, een Butchery Cap en in de toekomst kun je met Beefcoins deelnemen aan events.

We communiceren The ButcheryClub al een tijd, maar zijn gaandeweg tegen veel problemen aan gelopen. The ButcheryClub is dus opnieuw gebouwd en gloedjenieuw, dus gadgets zullen gaandeweg worden toegevoegd. Heel snel zal 'ie live komen. Maar sparen gebeurt dus al vanaf het moment dat je een account aanmaakt. En ook goed om te weten: voor iedereen die een account heeft aangemaakt geldt dat beefcoins met terugwerkende kracht worden toegekend. Er is dus niets verloren gegaan!

In je account kun je ook je ButcheryClub Saldo inzien, dus dan weet je hoe je er voorstaat. Je kunt hier inloggen. Stay Tuned voor nieuwe give aways en bovenal... welkom bij de club...! Nog geen account? Die kun je hier aanmaken!

Ga naar Butchery Club Shop >>