The Butchery maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier automatisch mee in.
Boerengehakt gekruid LIVAR
Boerengehakt van het Limburgs Kloostervarken. Rijk van smaak en heerlijk sappig!
Productinformatie
Wat is boerengehakt?
Boerengehakt is extra grof gemalen gehakt van puur varkensvlees. Het gehakt is nog niet gekruid, dus je kunt er nog helemaal je eigen draai aan geven!
Bereidingswijze
Hoe bereid je boerengehakt?
Een balletje draaien met ei, wat paneermeel en kruiden naar smaak, zal waarschijnlijk niet nieuw zijn voor je. Lekker veel boter, om en om draaien en af en toe wat vocht toevoegen! Maar boerengehakt doet het dus ook heel goed rul door gerechten, bijvoorbeeld een wok. Of ovenschotels natuurlijk. Kruiden naar smaak en klaar ben je!
Butcher's Notes
Boerengehakt vind ik een hele fijne basis voor ovenschotels. Lekker grof, waardoor het gehakt lekker vlezig blijft.