Flank steak [Bavette de Flanchette] Black Angus USA
FLANK STEAK BLACK ANGUS USA
Een flank steak van het Amerikaanse black angus rund, ook wel bavette flanchette genoemd. Het is een enorm smaakvol stuk vlees met een sterke bite die erg geliefd is door zijn goede smaak en enorme sappigheid.
WAT IS EEN FLANK STEAK?
Een flank steak staat in Nederland ook wel bekend als vanglap. Het is afkomstig van de buikspieren van de koe, net onder de ribben. Het is een spier die erg veel wordt gebruikt door de koe en heeft daarom een flinke bite en een grove structuur. Het is een erg geliefd stuk door zijn rijke smaak en sappigheid. Het intramusculaire vet van de Black Angus variant versterkt dit al helemaal!
WAT MAAKT BLACK ANGUS FLANK STEAK BIJZONDER?
Black Angus staat bekend om zijn perfect verdeelde vet, wat het vlees heerlijk sappig maakt. Mooi doorregen en daardoor supermals. Kenners noemen Black Angus USA dan ook vaak het perfecte vlees voor een goede flank steak. Flank steak is een stoer stuk vlees met een grove draad. Door de mooie vetverdeling van het Black Angus vlees is het toch erg mals en sappig. De Amerikaanse runderen worden vaak in de eerste jaren van hun leven op gras gevoerd en later gaan ze over op een graandieet. Dit dieet draagt bij aan de vetopbouw en de zoete, volle smaak van het vlees. De koeien grazen op ruime, uitgestrekte weiden en worden op een natuurlijke manier grootgebracht. Dit proces kost veel tijd, maar je proeft het zeker weten terug in de kwaliteit van het vlees.
NEBRASKA PRIME
Deze Flank steak komt van het Amerikaanse Nebraska Prime, wat volgens vele de crème de la crème is van het rundvlees. Het is een natuurlijk product en vrij van kunstmatige toevoegingen. De veehouders die raszuiver Black Angus rundvlees houden volgen de richtlijnen van ‘Non Hormone Treated Caddle’. Dit is een waarborg dat de dieren geen hormonen, preventieve antibiotica of dierlijke grondstoffen toegediend krijgen. Goede kwaliteit rundvlees krijg je van goede omgang met de dieren en dat zit bij de Black Angus Flank steak wel goed!
BLACK ANGUS FLANK STEAK ONLINE BESTELLEN?
Als je een Black Angus flank steak wilt proberen ben je bij The Butchery aan het juiste adres. Alle stukken vlees worden door onze Meesterslagers tripple trimmed voor de juiste verhoudingen tussen vlees en vet, wat zorgt voor de optimale kwaliteit. Bestellen bij The Butchery is erg eenvoudig. Als je vóór 11.00 uur besteld heb je de bestelling dezelfde avond nog in huis (in Nederland & België), echter kun je zelf ook een ander levermoment kiezen als dit jou beter uitkomt! We leveren quickfrozen en vacuümverpakt, zodat alles perfect blijft tijdens het transport.
Ingrediënten
rundvlees 100%Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 656.26 |
Energie (kcal) | 157.00 |
Vet (g) | 5.40 |
Verzadigd vet (g) | 2.40 |
Koolhydraten (g) | 0.00 |
Suikers (g) | 0.00 |
Vezels (g) | 0.00 |
Eiwitten (g) | 27.10 |
Zout (g) | 0.08 |
Flank steak [Bavette de Flanchette] Black Angus USA
- Vanavond in huis of kies zelf je leverdag.
- Vanaf € 100,- GRATIS verzending.
- Quickfrozen en Vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Voedingswaarde
FLANK STEAK BLACK ANGUS USA
Een flank steak van het Amerikaanse black angus rund, ook wel bavette flanchette genoemd. Het is een enorm smaakvol stuk vlees met een sterke bite die erg geliefd is door zijn goede smaak en enorme sappigheid.
WAT IS EEN FLANK STEAK?
Een flank steak staat in Nederland ook wel bekend als vanglap. Het is afkomstig van de buikspieren van de koe, net onder de ribben. Het is een spier die erg veel wordt gebruikt door de koe en heeft daarom een flinke bite en een grove structuur. Het is een erg geliefd stuk door zijn rijke smaak en sappigheid. Het intramusculaire vet van de Black Angus variant versterkt dit al helemaal!
WAT MAAKT BLACK ANGUS FLANK STEAK BIJZONDER?
Black Angus staat bekend om zijn perfect verdeelde vet, wat het vlees heerlijk sappig maakt. Mooi doorregen en daardoor supermals. Kenners noemen Black Angus USA dan ook vaak het perfecte vlees voor een goede flank steak. Flank steak is een stoer stuk vlees met een grove draad. Door de mooie vetverdeling van het Black Angus vlees is het toch erg mals en sappig. De Amerikaanse runderen worden vaak in de eerste jaren van hun leven op gras gevoerd en later gaan ze over op een graandieet. Dit dieet draagt bij aan de vetopbouw en de zoete, volle smaak van het vlees. De koeien grazen op ruime, uitgestrekte weiden en worden op een natuurlijke manier grootgebracht. Dit proces kost veel tijd, maar je proeft het zeker weten terug in de kwaliteit van het vlees.
NEBRASKA PRIME
Deze Flank steak komt van het Amerikaanse Nebraska Prime, wat volgens vele de crème de la crème is van het rundvlees. Het is een natuurlijk product en vrij van kunstmatige toevoegingen. De veehouders die raszuiver Black Angus rundvlees houden volgen de richtlijnen van ‘Non Hormone Treated Caddle’. Dit is een waarborg dat de dieren geen hormonen, preventieve antibiotica of dierlijke grondstoffen toegediend krijgen. Goede kwaliteit rundvlees krijg je van goede omgang met de dieren en dat zit bij de Black Angus Flank steak wel goed!
BLACK ANGUS FLANK STEAK ONLINE BESTELLEN?
Als je een Black Angus flank steak wilt proberen ben je bij The Butchery aan het juiste adres. Alle stukken vlees worden door onze Meesterslagers tripple trimmed voor de juiste verhoudingen tussen vlees en vet, wat zorgt voor de optimale kwaliteit. Bestellen bij The Butchery is erg eenvoudig. Als je vóór 11.00 uur besteld heb je de bestelling dezelfde avond nog in huis (in Nederland & België), echter kun je zelf ook een ander levermoment kiezen als dit jou beter uitkomt! We leveren quickfrozen en vacuümverpakt, zodat alles perfect blijft tijdens het transport.
Ingrediënten
rundvlees 100%Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 656.26 |
Energie (kcal) | 157.00 |
Vet (g) | 5.40 |
Verzadigd vet (g) | 2.40 |
Koolhydraten (g) | 0.00 |
Suikers (g) | 0.00 |
Vezels (g) | 0.00 |
Eiwitten (g) | 27.10 |
Zout (g) | 0.08 |