Entrecote Black Angus USDA Prime

Wat is een Black Angus entrecote?
Black Angus entrecote is een heerlijke stevige steak met een volle smaak. In Amerika staat entrecote ook wel bekend als New York Strip of Striploin (een benaming die trouwens meer vanuit Canada komt). Letterlijk vertaald betekent entrecote 'tussen de ribben' en de steak wordt dan ook gesneden van de dunne lende, inclusief een klein vetrandje. Het vlees is wat steviger van structuur dan bijvoorbeeld een tournedos en heeft dus meer bite, maar óók meer smaak. Het vlees heeft een vetrandje, wat zorgt voor extra smaak. Bovendien voorkomt het vet uitdrogen bij het bakken. Wat is dan een black angus entrecote? Tja, dat is the real deal. Een supersmaakvolle entrecote van het USDA Prime Black Angus rund, namelijk Nebraska PRIME.
Butchery's Nebraska Prime Black Angus
Nebraska PRIME is Butchery's Premium Black Angus label. Met meer dan 15 verschillende soorten entrecote, is Butchery specialist in de mooiste rassen van over de hele wereld. Deze Black Angus entrecote – ofwel New York Strip - komt van graangevoerd Noord-Amerikaans Black Angus runderen. Rundvlees zoals rundvlees bedoeld is: natuurlijk en zonder kunstmatige toevoegingen. Veehouders van Black Angus volgen de richtlijnen van ‘Non Hormone Treated Caddle’; een waarborg dat de dieren geen hormonen, preventieve antibiotica of dierlijke grondstoffen toegediend krijgen. De UDSA Black Angus runderen grazen op uitgestrekte weiden en krijgen enkel plantaardige voeding (voornamelijk gras, mais en granen), waardoor zij op natuurlijke en gezonde wijze groot worden gebracht. Kost wat tijd, maar dan heb je ook wat. Goede kwaliteit rundvlees vergt nu eenmaal een goede omgang met de dieren. Dat zit met een Black Angus entrecote wel snor!
Nebraska PRIME Is the real American deal met zorgvuldig uitgezochte runderen van de allerbeste kwaliteit en vakkundig triple-trimmed in de perfecte vlees-vetverhouding door onze Meesterslagers. Dat pure ambacht onderscheidt onze Nebraska PRIME van de rest en daar zijn we uiteraard trots op.
Black Angus entrecote kopen online?
Dat is heel eenvoudig. Bij The Butchery kies je je gewenste gewicht vanuit je luie stoel en wij doen de rest. Onze slagers zorgen ervoor dat de entrecote supervers en strak getrimd in vacuüm wordt ingevroren en met droogijs bij jou thuis wordt geleverd. Uiteraard zonder kwaliteitsverlies. Als je voor 11.00 bestelt, kun je dezelfde avond je vlees al in huis. Maar vooruit bestellen is ook geen probleem, want de leverdag kies je zelf en bovendien kan je steak zo de vriezer in.
Kortom: entrecote kopen online is supermakkelijk en je weet zeker dat je de allerbeste PRIME kwaliteit in huis haalt!
Liever een ander ras? We hebben voldoende keuze, dus neem vooral een kijkje!
Bereiding Black Angus entrecote
Een Black Angus entrecote/New York Strip haal je minimaal een uur van tevoren uit de koelkast. De entrecote leent zich bij uitstek voor grillen op de BBQ, want dit komt de rijke smaak alleen maar ten goede. Kies voor een dikke steak om uitdroging te voorkomen. Laat om diezelfde reden ook zeker het vetrandje zitten, óók als je niet van vet houdt. Wegsnijden kan altijd nog wel. Schroei de entrecote op het heetste deel van de BBQ aan beide kanten dicht, keer ze om met een tang en draai een kwartslag voor een mooie ruit. Niet meer dan drie keer overigens, want dan is het gedaan met je grillruit. Laat de entrecote op een minder heet deel van de BBQ doorgaren tot de gewenste cuisson. Een entrecote met een kerntemperatuur van 45-50 C is goed rood van binnen, 58C is medium-rood, 63 C is medium. Alles daarboven komt dit vlees niet ten goede. (Lees: doodzonde!). Entrecote wordt simpelweg taai als je het te ver doorbakt.
Bestrooi het vlees pas vlak voor serveren met zeezout en grof gemalen peper.
Ingredienten
100% rundvleesVoedingswaarde
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | N/B |
Energie (kcal) | N/B |
Vet (g) | N/B |
Verzadigd vet (g) | N/B |
Koolhydraten (g) | N/B |
Suikers (g) | N/B |
Vezels (g) | N/B |
Eiwitten (g) | N/B |
Zout (g) | N/B |
Entrecote Black Angus USDA Prime
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
- Maandag in huis of kies zelf je leverdag
- Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
- Quickfrozen en Vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Voedingswaarde
-
Reviews
Wat is een Black Angus entrecote?
Black Angus entrecote is een heerlijke stevige steak met een volle smaak. In Amerika staat entrecote ook wel bekend als New York Strip of Striploin (een benaming die trouwens meer vanuit Canada komt). Letterlijk vertaald betekent entrecote 'tussen de ribben' en de steak wordt dan ook gesneden van de dunne lende, inclusief een klein vetrandje. Het vlees is wat steviger van structuur dan bijvoorbeeld een tournedos en heeft dus meer bite, maar óók meer smaak. Het vlees heeft een vetrandje, wat zorgt voor extra smaak. Bovendien voorkomt het vet uitdrogen bij het bakken. Wat is dan een black angus entrecote? Tja, dat is the real deal. Een supersmaakvolle entrecote van het USDA Prime Black Angus rund, namelijk Nebraska PRIME.
Butchery's Nebraska Prime Black Angus
Nebraska PRIME is Butchery's Premium Black Angus label. Met meer dan 15 verschillende soorten entrecote, is Butchery specialist in de mooiste rassen van over de hele wereld. Deze Black Angus entrecote – ofwel New York Strip - komt van graangevoerd Noord-Amerikaans Black Angus runderen. Rundvlees zoals rundvlees bedoeld is: natuurlijk en zonder kunstmatige toevoegingen. Veehouders van Black Angus volgen de richtlijnen van ‘Non Hormone Treated Caddle’; een waarborg dat de dieren geen hormonen, preventieve antibiotica of dierlijke grondstoffen toegediend krijgen. De UDSA Black Angus runderen grazen op uitgestrekte weiden en krijgen enkel plantaardige voeding (voornamelijk gras, mais en granen), waardoor zij op natuurlijke en gezonde wijze groot worden gebracht. Kost wat tijd, maar dan heb je ook wat. Goede kwaliteit rundvlees vergt nu eenmaal een goede omgang met de dieren. Dat zit met een Black Angus entrecote wel snor!
Nebraska PRIME Is the real American deal met zorgvuldig uitgezochte runderen van de allerbeste kwaliteit en vakkundig triple-trimmed in de perfecte vlees-vetverhouding door onze Meesterslagers. Dat pure ambacht onderscheidt onze Nebraska PRIME van de rest en daar zijn we uiteraard trots op.
Black Angus entrecote kopen online?
Dat is heel eenvoudig. Bij The Butchery kies je je gewenste gewicht vanuit je luie stoel en wij doen de rest. Onze slagers zorgen ervoor dat de entrecote supervers en strak getrimd in vacuüm wordt ingevroren en met droogijs bij jou thuis wordt geleverd. Uiteraard zonder kwaliteitsverlies. Als je voor 11.00 bestelt, kun je dezelfde avond je vlees al in huis. Maar vooruit bestellen is ook geen probleem, want de leverdag kies je zelf en bovendien kan je steak zo de vriezer in.
Kortom: entrecote kopen online is supermakkelijk en je weet zeker dat je de allerbeste PRIME kwaliteit in huis haalt!
Liever een ander ras? We hebben voldoende keuze, dus neem vooral een kijkje!
Bereiding Black Angus entrecote
Een Black Angus entrecote/New York Strip haal je minimaal een uur van tevoren uit de koelkast. De entrecote leent zich bij uitstek voor grillen op de BBQ, want dit komt de rijke smaak alleen maar ten goede. Kies voor een dikke steak om uitdroging te voorkomen. Laat om diezelfde reden ook zeker het vetrandje zitten, óók als je niet van vet houdt. Wegsnijden kan altijd nog wel. Schroei de entrecote op het heetste deel van de BBQ aan beide kanten dicht, keer ze om met een tang en draai een kwartslag voor een mooie ruit. Niet meer dan drie keer overigens, want dan is het gedaan met je grillruit. Laat de entrecote op een minder heet deel van de BBQ doorgaren tot de gewenste cuisson. Een entrecote met een kerntemperatuur van 45-50 C is goed rood van binnen, 58C is medium-rood, 63 C is medium. Alles daarboven komt dit vlees niet ten goede. (Lees: doodzonde!). Entrecote wordt simpelweg taai als je het te ver doorbakt.
Bestrooi het vlees pas vlak voor serveren met zeezout en grof gemalen peper.
Ingredienten
100% rundvleesVoedingswaarde
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | N/B |
Energie (kcal) | N/B |
Vet (g) | N/B |
Verzadigd vet (g) | N/B |
Koolhydraten (g) | N/B |
Suikers (g) | N/B |
Vezels (g) | N/B |
Eiwitten (g) | N/B |
Zout (g) | N/B |
