French rack Iberico

French Rack Iberico
Het French Rack Iberico is een spectaculair stuk vlees dat niet alleen indruk maakt op het bord, maar ook in de pan of op de BBQ. Dit botermalse rack komt van het beroemde Iberico varken en is perfect getrimd tot een elegant geheel met karakter. De subtiele vetlaag smelt tijdens het bereiden mooi over het vlees, wat zorgt voor een volle, sappige smaak. Dankzij het uitstekende bot is dit een eyecatcher die moeiteloos een hoofdrol speelt op iedere tafel. Of je nu kiest voor langzaam garen in de oven, of een stevige grillsessie, dit rack heeft weinig nodig om te schitteren. Enkel wat zout, peper en een goed glas wijn erbij!
Wat is een French Rack?
Een French Rack is een klassiek stuk vlees waarbij de ribben van het varken met zorg zijn blootgelegd en schoongetrimd, een techniek die in vaktermen “frenching” wordt genoemd. Hierdoor krijg je een elegant en herkenbaar resultaat, een rij sappige koteletjes met een handvat van bot. Het vlees tussen de ribben is vol van smaak en dankzij de marmering bij het Iberico varken ook nog eens bijzonder mals. Een French Rack laat zich uitstekend bereiden in zijn geheel, waardoor het vlees de kans krijgt om sappig te blijven en een volle, diepe smaak te ontwikkelen. Na het bereiden kun je het rack aansnijden tot individuele koteletjes, die stuk voor stuk een feest zijn om te eten.
Cerdo Ibérico, de essentie van smaak
Ons French Rack komt van het Cerdo Ibérico, het iconische Spaanse scharrelvarken dat leeft in de uitgestrekte gebieden van Zuidwest-Spanje. Deze varkens leiden een vrij leven en eten een gevarieerd dieet van gras, kruiden, wortels, olijven en, heel belangrijk, eikels. Tijdens de herfst, als de bellota’s van de kurk- en steeneiken vallen, eten de varkens zich vol met deze voedzame noten. Dit dieet zorgt voor de kenmerkende nootachtige smaak en de gezonde vetstructuur met veel enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetten. De combinatie van natuurlijke voeding, veel beweging en het unieke ras zorgt voor vlees dat wereldwijd wordt geroemd om zijn intense smaak en sappige structuur.
French Rack Iberico online bestellen?
Wil je het French Rack Iberico zelf ervaren? Dan ben je bij The Butchery aan het juiste adres. Onze Meesterslagers trimmen elk rack perfect voor een optimale balans tussen vet en vlees. Elk stuk wordt vacuüm verpakt en direct quickfrozen om de versheid te waarborgen. Bestellen is eenvoudig, plaats je bestelling vóór 11.00 uur en je hebt het dezelfde avond nog in huis in Nederland en België. Liever een ander moment? Geen probleem. Vanaf €60 wordt je bestelling gratis verzonden. French Rack Iberico is eenvoudig online te bestellen bij premium slager The Butchery.
Ingredienten
varkensvleesVoedingswaarde
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 723.14 |
Energie (kcal) | 173.00 |
Vet (g) | 9.90 |
Verzadigd vet (g) | 4.00 |
Koolhydraten (g) | 0.00 |
Suikers (g) | 0.00 |
Vezels (g) | 0.00 |
Eiwitten (g) | 21.00 |
Zout (g) | 0.08 |
French rack Iberico
+ Smaakmakers
+ Sides (kies gewenste aantal in checkout)
- Morgen in huis of kies zelf je leverdag
- Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
- Flash-frozen en vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Voedingswaarde
-
Reviews
French Rack Iberico
Het French Rack Iberico is een spectaculair stuk vlees dat niet alleen indruk maakt op het bord, maar ook in de pan of op de BBQ. Dit botermalse rack komt van het beroemde Iberico varken en is perfect getrimd tot een elegant geheel met karakter. De subtiele vetlaag smelt tijdens het bereiden mooi over het vlees, wat zorgt voor een volle, sappige smaak. Dankzij het uitstekende bot is dit een eyecatcher die moeiteloos een hoofdrol speelt op iedere tafel. Of je nu kiest voor langzaam garen in de oven, of een stevige grillsessie, dit rack heeft weinig nodig om te schitteren. Enkel wat zout, peper en een goed glas wijn erbij!
Wat is een French Rack?
Een French Rack is een klassiek stuk vlees waarbij de ribben van het varken met zorg zijn blootgelegd en schoongetrimd, een techniek die in vaktermen “frenching” wordt genoemd. Hierdoor krijg je een elegant en herkenbaar resultaat, een rij sappige koteletjes met een handvat van bot. Het vlees tussen de ribben is vol van smaak en dankzij de marmering bij het Iberico varken ook nog eens bijzonder mals. Een French Rack laat zich uitstekend bereiden in zijn geheel, waardoor het vlees de kans krijgt om sappig te blijven en een volle, diepe smaak te ontwikkelen. Na het bereiden kun je het rack aansnijden tot individuele koteletjes, die stuk voor stuk een feest zijn om te eten.
Cerdo Ibérico, de essentie van smaak
Ons French Rack komt van het Cerdo Ibérico, het iconische Spaanse scharrelvarken dat leeft in de uitgestrekte gebieden van Zuidwest-Spanje. Deze varkens leiden een vrij leven en eten een gevarieerd dieet van gras, kruiden, wortels, olijven en, heel belangrijk, eikels. Tijdens de herfst, als de bellota’s van de kurk- en steeneiken vallen, eten de varkens zich vol met deze voedzame noten. Dit dieet zorgt voor de kenmerkende nootachtige smaak en de gezonde vetstructuur met veel enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetten. De combinatie van natuurlijke voeding, veel beweging en het unieke ras zorgt voor vlees dat wereldwijd wordt geroemd om zijn intense smaak en sappige structuur.
French Rack Iberico online bestellen?
Wil je het French Rack Iberico zelf ervaren? Dan ben je bij The Butchery aan het juiste adres. Onze Meesterslagers trimmen elk rack perfect voor een optimale balans tussen vet en vlees. Elk stuk wordt vacuüm verpakt en direct quickfrozen om de versheid te waarborgen. Bestellen is eenvoudig, plaats je bestelling vóór 11.00 uur en je hebt het dezelfde avond nog in huis in Nederland en België. Liever een ander moment? Geen probleem. Vanaf €60 wordt je bestelling gratis verzonden. French Rack Iberico is eenvoudig online te bestellen bij premium slager The Butchery.
Ingredienten
varkensvleesVoedingswaarde
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 723.14 |
Energie (kcal) | 173.00 |
Vet (g) | 9.90 |
Verzadigd vet (g) | 4.00 |
Koolhydraten (g) | 0.00 |
Suikers (g) | 0.00 |
Vezels (g) | 0.00 |
Eiwitten (g) | 21.00 |
Zout (g) | 0.08 |