The Butchery maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier automatisch mee in.
Rib eye roast Black Angus USA (prime grade)
Rib eye roast van 100% Certified Black Angus USA.
Productinformatie
Wat is een rib eye roast?
Heerlijke Rib eye Roast van Black Angus USA: perfect voor Low&Slow bereiding. Doorregen met vet, rammend vol smaak en botermals. Voor het echte werk!
Black Angus USA
Black Angus USA runderen groeien op in Noord-Amerika en lopen de eerste 24 maanden vogelvrij rond op het terrein van een boer, in hectare soms zo groot als de provincie Utrecht. In die twee jaar is er nauwelijks bemoeienis van de mens. Na 2 jaar 'verhuizen' de Black Angus USA runderen naar een feedlot. Een feedlot is een grote wei, maar niet met gras als ondergrond. Google het maar eens om hier een beeld van te krijgen. In de feedlots wordt gestart met een zogenaamd graangevoerd 'dieet' van 120 dagen. Daarom wordt ook wel gesproken van graangevoerd rundvlees. De voeding verandert geleidelijk van gedroogd gras naar uiteindelijk graan.
Ingredienten
Butcher's Notes
Oeh wat een mooi stuk vlees voor een lekkere low & slow sessie. Mooi gemarmerd en van supermooi vlees. Hier kun je me af en toe wel voor wakker maken...