Sate en spiesen

Bekijken als Grid List

7 Items

per pagina
Oplopend sorteren
 1. -15% Ossenhaasspies Hereford

  Ossenhaasspies Hereford

  € 16,99 (4x ca. 100 gram (zonder tomaat)) Normale prijs € 19,99

  Vanavond in huis

 2. -15% WAGYU spies

  WAGYU spies

  € 19,99 (4x ca. 80 gram (coffee spicy pepper))

  Vanavond in huis

 3. -15% DIY churrasco spiesenpakket

  DIY churrasco spiesenpakket

  € 50,99 (4 personen) Normale prijs € 59,99

  Vanavond in huis

 4. -15% varkenshaassate livar

  Varkenshaassate blokjes LIVAR

  € 6,79 (450 gram) Normale prijs € 7,99

  Vanavond in huis

 5. -15% Japans Wagyu spiesjes yakiniku ketjap/sesam Kagoshima A5+ BMS12

  Japans Wagyu spiesjes yakiniku ketjap/sesam Kagoshima A5+ BMS12

  € 33,99 (4x ca. 60 gram) Normale prijs € 39,99

  Vanavond in huis

 6. -15% Yakiniku ossenhaasspiesjes Wagyu Kagoshima A5+ BMS12

  Yakiniku ossenhaasspiesjes Wagyu Kagoshima A5+ BMS12

  € 50,99 (4x ca. 60 gram) Normale prijs € 59,99

  Vanavond in huis

 7. -15% Pincho Iberico naturel

  Pincho Iberico naturel

  € 8,49 (4x ca. 100 gram) Normale prijs € 9,99

  Vanavond in huis

Bekijken als Grid List

7 Items

per pagina
Oplopend sorteren

BBQ spiesen online kopen?

Een BBQ zonder spiesen is als een winter zonder sneeuw. Ofzoiets. Naast mooie varkens- en kipspiesen hebben we ook een breed assortiment met runder spiesen voor op de BBQ. Zo hebben we o.a. een Wagyu spies, picanha spies en entrecote- en ossenhaasspiesen van waanzinnige vleesrassen als Argentijns Hereford en Black Angus USA. Van premium vleesrassen van over de hele wereld en dus allemaal BBQ spiesen van hoge kwaliteit. Spiesen online kopen is bovendien een piece of cake. Kies je favoriet, bestel online en wij leveren het quickfrozen - met behoud van alle voedingswaarden - bij je thuis. 

Sate spiesen en varkensvlees

Varkenshaassaté, procureursaté, shashlicks van Livar of een vleesfakkel: op The Butchery vind je een mooi assortiment aan spiesen van varkensvlees. Want een saté of wat voor spies dan ook is misschien wel het ultieme BBQ vlees. Makkelijk voor doordeweek, maar zeker ook bij feesten en partijen. En makkelijk: spiesen en ander BBQ vlees koop je gewoon online bij The Butchery. Van rassen als LIVAR, Ibérico en Mangalitza, ook wel bekend als Wolvarken. Daarmee gaan we verder waar jouw slager stopt.

Kipsate van eerlijke kip

Kipsate, wie houdt er niet van? Het is een absolute klassieker op de BBQ en past bovendien ook nog es heel goed bij Aziatische gerechten, zoals een Indische rijsttafel. Je hebt uiteraard kipsate in alle soorten en maten en bij The Butchery vind je kipsate van 3*** Beter leven kip. Het beste van het beste op het gebied van dierenwelzijn.  Denk bijvoorbeeld aan rassen als natuurlijk gehouden Polderhoen, het superieure Franse keurmerk Label Rouge of het topras Bresse AOC. Kipsate van eerlijke kip dus, ver weg dus van de bio-industrie. Voor de bewuste vleeseter!

Online kipsate kopen?

Dat is heel eenvoudig. Bewuste vleeseters en fijnproevers vinden hun weg het laatste jaar al heel goed naar The Butchery. Worden we blij van! Wil je dus online kipsate kopen? Dan plaats je simpelweg je bestelling en wij doen de rest! Voor 11.00 besteld, is dezelfde avond nog (knetterkoel) in huis!

Iberico spiesjes kopen online?

Mooie gemarmerde iberico spiesjes online kopen? Dat gaat heel eenvoudig tegenwoordig. Je hoeft van dit befaamde Spaanse varken echt niet alleen maar voor de special cuts als Pluma, Presa of carrillada te gaan. Ook dagelijks BBQ vlees smaakt extra lekker als het van Iberico komt. De kruidige smaak, de mooie marmering: bij dit varken proef je gewoon het goede leven!

Spiesen online kopen?

Dat kan heel eenvoudig. Kies je favoriet, plaats je bestelling en wij zorgen dat het quickfrozen bij je thuis wordt geleverd.