Wij zijn burgerlovers! En velen met ons, weten wij. Onze slagers hebben onlangs een aantal hele fijne smaakcombinaties met Black Angus USA toegevoegd aan ons burger assortiment en om dat te 'vieren' hebben we iets leuks bedacht, namelijk de #butcheryburgerbattle Doe je mee? Krijg je van ons alvast een gratis ButcheryClub petje, je maakt kans op vette prijzen (zie onder) én je hebt meteen een motivatie om de beste burger ooit te bouwen...

Meedoen? Makkie! Bestel je burgers (nu 10% korting op alle burgers) en zet #butcheryburgerbattle bij de opmerkingen in de checkout. Sturen wij de burgers én het ButcheryClub petje naar je op! Dan kun je aan de slag. Hieronder meer...

Butchery Burger Battle

Butchery Burger Battle

We willen de burgerlove namelijk graag met elkaar te delen. Sharing is caring immers. Doen we natuurlijk allang, maar deze keer dus in de vorm van een burger battle op social media. Of nou ja, battle. Eigenlijk is het vooral elkaar de ogen uitsteken met heerlijke creaties van zelfgemaakte burgers. En daar dan natuurlijk weer inspiratie uit opdoen. Maar natuurlijk zijn er ook prijzen te winnen! Anders is ‘t dus geen battle…

Hoe werkt het?

Binnenkort burgers op het menu? Verzin maar eens één reden om het niet doen. Dan zouden we het supertof vinden als je een foto van je creatie maakt en die foto deelt op social media onder vermelding van #butcheryburgerbattle De battle is eenvoudig.

Stap 1: kies een burger uit ons assortiment (de keuze is reuze) en slinger in je winkelmand

Stap 2: Zet in de checkout #butcheryburgerbattle in het opmerkingenveld. Dan weten we dat je mee wilt doen en sturen we gratis een ButcheryClub petje op. Da's sowieso al winst ;-)

Stap 3: maak een foto van je creatie (mag inclusief broodje, maar hoeft niet) met het ButcheryClub petje in beeld. Leuk als je er zelf bij op staat, maar hoeft niet. Als het petje maar in beeld is!

Stap 4: plaats je burger creatie met korte omschrijving op instagram en/of facebook onder vermelding van #butcheryburgerbattle én de burger die is gebruikt

What’s in it for you?

Sowieso de interactie met je mede BBQ-ers. Leuk toch om elkaar te inspireren? Maar er valt natuurlijk ook wat te winnen. We geven namelijk mooie prijzen weg:

  • Een Ofyr tafelmodel BBQ twv € 369.-
  • Butchery Burgerpakket twv € 99.-
  • BBQ verrassingspakket 4 personen twv € 125.-
  • Japans wagyu ribeye Kagoshima A5 400g twv € 95.-
  • Churrasco spiesenpakket twv € 59.-
  • Butchery L’Aguiole Messenset twv € 69.95
  • Looflighter twv. € 65
  • Cookperfect comfort intelligent meat thermometer twv € 89.-
  • Eeuwige roem...

Hoe win je?

De meest creatieve, ludieke of best uitziende burgers wordt eruit gepikt door een driekoppige Butchery jury. Creativiteit wordt gewaardeerd, maar soms zit schoonheid natuurlijk ook in eenvoud ;-). Enige voorwaarde is dat de burger én het petje in beeld zijn en in het bericht natuurlijk de #butcheryburgerbattle en een vermelding van de burger die gebruikt is voor de creatie.

Butchery Burgers

Alle burgers bij The Butchery worden met heel veel liefde gemaakt door onze slagers. In eigen worstmakerij en in alle soorten en maten. We hebben ze puur, we hebben ze in allerlei (hagelnieuwe) smaakcombinaties, we hebben ze dry aged en we hebben ze van verschillende rassen, varken én rund.

Vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@butchery.nl

Join the ButcheryClub!