Dit.was.niet.normaal! We hadden nooit nooit nooit gedacht dat het zó lastig zou zijn. Het liefst laten we iedereen winnen en dat doen we dus ook maar. Natuurlijk was het ButcheryClub petje al prijs ;-), maar alle deelnemers krijgen bij een volgende bestelling 4 gratis Black Angus Puur burgers cadeau. Omdat jullie allemaal zo WAANZINNIG goed in burgers bakken zijn. Eerlijk, we hadden nooit gedacht dat het niveau zo hoog zou zijn. En dat er mensen zijn die dus geen prijs in de wacht slepen, terwijl ze echt een next level burger hebben gepresenteerd. Burgers die ons zelfs boven de pet gaan, met zelfgebakken buns, naanbrood, homemade steamed buns en pizza. Je begrijpt, een hoofdpijn dossier. Maar wel een fantastisch leuk hoofdpijn dossier, waar menig discussie over is gevoerd. Want éigenlijk zijn we er nog niet uit... En komen we er dus ook nooit uit. Maar goed, 't is tijd. Tijd om de winnaars bekend te maken. Ik hoop dat jullie je kunnen vinden in de uitslag. Hopelijk hebben jullie inspiratie kunnen opdoen en waarderen jullie ook de inzet van anderen. Want daar hebben we zéker ook naar gekeken. Naar originaliteit, combinaties, maar ook naar de effort van een broodje van scratch opbouwen. Velen deden zelfs meerdere inzendingen. Dank voor alle moeite die jullie deden! Begin volgende week zetten we alle burgers met ingrediënten op de website. Kunnen we nog even nagenieten. 

Zoals gezegd krijgen alle deelnemers aan de #butcheryburgerbattle 4 Black Angus burgers cadeau. Die doen we bij een bestelling. Morgen ontvangen alle deelnemers een unieke code in je social media inbox.

Maar nu eerst.... **** Tromgeroffel ****

de winnaars....

  • Ofyr tafelmodel BBQ twv € 369.-  @Biggerbetterbasterd 
  • BBQ verrassingspakket 4 personen twv € 125.- @EGGcited.bbq
  • Butchery Burgerpakket twv € 99.- /  Ziv Goren
  • Japans wagyu ribeye Kagoshima A5 400g twv € 95.- @jacky_copa
  • Churrasco spiesenpakket twv € 59.- //@debuter + @riekeltwoort // @marilougrenouillat // @kevin_bruggink
  • Butchery L’Aguiole Messenset twv € 69.95 @bbqsjeff
  • Looflighter twv. € 65 @schaft_zonder_spijt
  • Cookperfect comfort intelligent meat thermometer twv € 89.- @thebbqanimals

Nogmaals allemaal superbedankt voor je deelname en mocht je niets gewonnen hebben, weet dat het er fel aan toe ging bij de jury. Morgen ontvang je een code voor 4 gratis burgers en als ik die per ongeluk mis (waren nogal veel inzendingen), stuur dan een pb of een mail!

Volgende week meer!

#sharetheburgerlove