Lamsspareribs Agnei Iberico

Lamsspareribs Agnei Ibérico

Lamsspareribs van Agnei Ibérico brengen variatie in lamsvlees. Ze komen uit de buik en borst van het lam en bestaan uit ribben met vlees eromheen. Tijdens het bereiden geeft het bot smaak af en wordt het vlees langzaam mals. Daardoor zijn ze geschikt voor verschillende bereidingswijzen, van oven tot barbecue.

Wat zijn lamsspareribs?

Spareribs van lam bestaan uit ribben met vlees en wat vet dat zorgt voor extra smaak. Je kunt ze langzaam garen in de oven voor een zacht resultaat of kort en heet bereiden op de grill. Veel koks kiezen ervoor om de ribs eerst te marineren, zodat het vlees meer diepte krijgt. Daarmee kun je alle kanten op: een klassieke kruidenmix of juist een pittige marinade.

Agnei Ibérico

Agnei Ibérico is een Spaans lamsras dat bekendstaat om de fijne vetdooradering. De lammeren groeien op in een natuurlijke omgeving en krijgen de tijd om groter te worden. Het vlees is daardoor zacht en herkenbaar van smaak. Lamsspareribs van Agnei Ibérico laten zien wat dit ras bijzonder maakt: vlees met een constante kwaliteit dat bij elke bereiding zijn eigen karakter behoudt.

Lamsspareribs Agnei Ibérico online bestellen?

Bij The Butchery bestel je lamsspareribs van Agnei Ibérico eenvoudig online. Bestel je vóór 11.00 uur, dan heb je ze dezelfde avond in huis in Nederland en België. Komt dat niet uit, dan kies je zelf een ander moment. Onze meesterslagers snijden en controleren het vlees zorgvuldig, waarna de ribs vacuüm worden verpakt en flash-frozen. Zo blijft de kwaliteit behouden tot het moment dat jij ze bereidt.

Ingredienten

lamsfilet

Voedingswaarde

Type Per 100g
Energie (kJ) 686
Energie (kcal) 164
Vet (g) 9.2
Verzadigd vet (g) 4.6
Koolhydraten (g) 0.0
Suikers (g) 0.0
Vezels (g) 0.0
Eiwitten (g) 20.4
Zout (g) 0.18

Lamsspareribs Agnei Iberico

Lamsspareribs van Agnei Ibérico zijn gesneden uit de buik en borst van het lam. Het vlees rond de ribben krijgt extra smaak door het bot en kan zowel langzaam gegaard als op de barbecue bereid worden.

check-circle Zaterdag in huis

+ Musthaves

+ 10,50 | Croix Valley st louis style BBQ sauce [354 gram]
+ 5,99 | 200 ml Culinaire jus met Tijm

+ Sides

+ 3,99 | 4x Burgerbun brioche small [voor 100g burgers]
+ 5,99 | 4x gratintaartje creamy cheese [100 gram per stuk]
  • check-circle check-circle Zaterdag in huis of kies zelf je leverdag
  • check-circle check-circle Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
  • check-circle check-circle Flash-frozen en vacuüm verpakt
Lamsspareribs van Agnei Ibérico zijn gesneden uit de buik en borst van het lam. Het vlees rond de ribben krijgt extra smaak door het bot en kan zowel langzaam gegaard als op de barbecue bereid worden.

Low & Slow seasonings

Blues Hog Champions Blend Sauce
14,99
check-circle Zaterdag in huis
Blues Hog Raspberry Chipotle Sauce
17,99
check-circle Zaterdag in huis
Croix Valley Cattle Drive BBQ Dry Rub -strooibus 306g
14,50
check-circle Zaterdag in huis
Croix Valley Hickory BBQ Wing & BBQ Booster
14,50
check-circle Zaterdag in huis
Croix Valley Kansas City BBQ Dry Rub
14,50
check-circle Zaterdag in huis
Croix Valley Memphis Style BBQ Sauce -fles 354g
10,50
check-circle Zaterdag in huis
Croix Valley Private Stock BBQ Sauce -fles 354g
10,50
check-circle Zaterdag in huis
Croix Valley Southwest Barbecue Booster -strooibus 170g
9,95
check-circle Zaterdag in huis

Altijd handig voor low & slow

Bge Houtskool Dutch Bge Houtskool Dutch
18,95
check-circle Zaterdag in huis
Smoking Chunks Oak Keij
9,95
check-circle Zaterdag in huis
Smoking Chunks Beech Keij
9,95
check-circle Zaterdag in huis
Voor 10.00 uur besteld, dezelfde avond in huis Geleverd tussen 17.00 - 22.30 (ma-vr) 100% tevredenheidsgarantie
Meest gekocht
saucijzenstaaf
Saucijzenstaaf
check-circle Zaterdag in huis
7,99
Black Angus burger - cheddar/jalapeno Black Angus burger - cheddar/jalapeno
check-circle Zaterdag in huis
Normale prijs 4,99 3,99
Kipdijfilet Scharrel Kipdijfilet Scharrel
check-circle Zaterdag in huis
9,99
Laden...