The Butchery maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier automatisch mee in.
Riblappen Black Angus USA
Riblappen van Premium Black Angus USA voor heerlijk stoofvlees en de lekkerste jus!
Productinformatie
Riblappen van Premium Black Angus USA voor heerlijk stoofvlees en de lekkerste jus!
Wat zijn riblappen?
Allereerst natuurlijk de vraag: wat zijn riblappen en waar zitten ze precies? Riblappen zijn mooi gemarmerd stoofvlees, afkomstig van de eerste ribben (onderrib, dikke rib of fijne rib) van het rund. Vlakbij de rib eye dus. Het vlees is wat vetter dan bijvoorbeeld sukade of magere runderlappen, maar heeft daardoor wel meer smaak én minder bereidingstijd nodig. Vergis je echter niet, het blijft stoofvlees en dat wordt niet voor niets ook wel suddervlees genoemd. Langzaam laten sudderen geeft het lekkerste resultaat, dus trek er minimaal 2.5 uur voor uit. Maar als je met riblappen de tijd neemt, houd je supersmeuig vlees over.
Ingredienten
Recepten