Riblappen Black Angus USA

Wat zijn riblappen?

Allereerst natuurlijk de vraag: wat zijn riblappen en waar zitten ze precies? Riblappen zijn mooi gemarmerd stoofvlees, afkomstig van de eerste ribben (onderrib, dikke rib of fijne rib) van het rund. Vlakbij de rib eye dus. Het vlees is wat vetter dan bijvoorbeeld sukade of magere runderlappen, maar heeft daardoor wel meer smaak én minder bereidingstijd nodig. Vergis je echter niet, het blijft stoofvlees en dat wordt niet voor niets ook wel suddervlees genoemd. Langzaam laten sudderen geeft het lekkerste resultaat, dus trek er minimaal 2.5 uur voor uit. Maar als je met riblappen de tijd neemt, houd je supersmeuig vlees over. 

star star star star star
Heerlijk mals na een middag sudderen. Te eten met een lepel. Het is natuurlijk lekker om de stoofsaus veel smaak mee te geven. Deze riblap heeft echter niet veel nodig, goede smaak van zichzelf.
Review door |

Schrijf een review

Schrijf een review. Log in of maak een account.

Riblappen Black Angus USA

1 ReviewBekijken
Riblappen van Premium Black Angus USA voor heerlijk stoofvlees en de lekkerste jus!

check-circle Morgen in huis
  • check-circle check-circle Morgen in huis of kies zelf je leverdag.
  • check-circle check-circle Vanaf € 75,- GRATIS verzending.
  • check-circle check-circle Quickfrozen en Vacuüm verpakt