Short ribs Black Angus USA

Short ribs van het Amerikaanse Black Angus rund.

Lees meer
Pas Short ribs Black Angus USA aan

* Verplichte velden

Je moet nog voor € 75,00 bestellen om gratis te verzenden!
  • Kies zelf je leverdag
  • Dag- of avondlevering
  • Gratis verzending v.a. € 75

Productinformatie

Wat zijn short ribs?

Short ribs worden ook wel beef ribs genoemd en zijn als het ware de spareribs van het rund. Perfect braadstuk voor low & slow bereiding op de BBQ of in de oven. Klassieker op menig Amerikaans BBQ contest en lang niet overal verkrijgbaar. En als je het toch over een Amerikaanse klassieker hebt, ga je natuurlijk voor short ribs black angus usa!

Short ribs black angus USA

Deze short ribs zijn afkomstig van 100% USA Black Angus. Een klassiek Amerikaanse snit van een klassiek Amerikaans rund. Op de Noord-Amerikaanse ranches grazen de Black Angus runderen ruim twee jaar op de meest uitgestrekte weiden (groter dan wij ons ooit kunnen voorstellen). De dieren groeien zorgeloos op en verhuizen na zo'n twee jaar naar een ruime feedlot, waar ze op een 100% natuurlijk graan- of maisdieet worden gezet. Black Angus runderen hebben onmiskenbaar een goed leven gekend en dat goede leven proef je. De smaak en structuur van raszuiver Amerikaans Angus Beef is bijna onweerstaanbaar... Short ribs black angus USA: 120 dagen graangevoerd, ramvol smaak en na bereiding supermals. Proef je het al?


Ingredienten

100% rundvlees

Butcher's Notes

Short ribs worden weinig gegeten in Nederland, want hier hebben spareribs op één of andere manier verreweg de overhand. Maar short ribs zijn zo megalekker! In Amerika weten ze er wel raad mee en dat is natuurlijk niet voor niets...


Wat vind je van dit product?