Rancho's Reserve URU

Rancho's Reserve URU

Bekijken als Grid List

15 Items

per pagina
Oplopend sorteren
  1. Haasbiefstuk Aberdeen Angus Tournedos Aberdeen Angus
    Tournedos Aberdeen Angus
  2. Entrecote Aberdeen Angus
  3. PICANHA ABERDEEN ANGUS URUGUAY
    Picanha Aberdeen Angus
Bekijken als Grid List

15 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Aberdeen Angus Uruguay

Bekend met de Loetje Biefstuk? Met een beetje skills maak je 'm met Uruguay Graangevoerd aberdeen angus rundvlees gewoon thuis na. Uruguayaanse runderen worden grootgebracht op uitgestrekte vlaktes, waar ze voornamelijk gras, maar ook allerlei planten, kruiden en bloemen eten. Hierna worden de dieren minimaal 100 dagen graangevoerd. Uruguayaans rundvlees staat bekend om zijn mooie marmering en volle smaak. De goede herkomst heeft daar onmiskenbaar mee te maken.

Aberdeen Angus

Aberdeen Angus runderen stammen uit de negentiende eeuw en vinden hun oorsprong in Schotland. In 1879 werd het stamboek officieel opgericht en ging Aberdeen Angus runderen ras rap de grens over. Aberdeen Angus is een sterk ras dat goed gedijt in de natuur. De runderen lopen zomer en winter buiten en zijn ook heel goed geschikt voor bijvoorbeeld het onderhouden van natuurgebieden. Ze behoeven namelijk geen bijvoeding! De zwarte kleur domineert bij Aberdeen Angus runderen, maar af en toe doemt er een rode kleur op.  Aberdeen Angus koeien staan bekend om hun fijne, rustige karakter en ze zijn bijzonder makkelijk in de omgang. Mede natuurlijk omdat ze zo zelfredzaam zijn! In Uruguay doen de dieren zich tegoed aan alles wat de natuur te bieden heeft, maar omdat de dieren daarna nog minimaal 100 dagen graangevoerd worden nemen ze snel toe in massa. Aberdeen Angus – en dan misschien wel Zuid-Amerikaans angus in het bijzonder – dankt zijn populariteit aan de kwaliteit en de prachtige marmering in het bijzonder. Marmering is intramusculair vet, oftewel: vet dat tussen de spieren loopt. Dat vet is mooi verdeeld over het vlees en zorgt voor supermals vlees. Bovendien is vet de smaakdrager van vlees. Aberdeen Angus Uruguay is dus wat ons betreft Zuid-Amerikaans rundvlees op z’n best. En je bestelt het gewoon online!

Aberdeen Angus online kopen?

Je hoeft geen stad en land af te lopen op zoek naar Aberdeen Angus. Sterker nog: je hoeft er de deur niet eens meer voor uit. Uruguayaans Aberdeen Angus bestel je gewoon online bij The Butchery. Hoe? Heel simpel. Kies je favoriete producten, kies zelf je leverdatum, plaats je bestelling en wij leveren je bestelling  op de door jou gekozen leverdatum tussen 17.00 – 22.00. Voor 11.00 besteld = zelfs dezelfde avond al in huis. En uiteraard zorgen wij ervoor dat je bestelling goed koel wordt verstuurd en quickfrozen aankomt. Zo kun je het vlees invriezen, maar er ook de volgende dag al van genieten. Wat je wilt.

Bestel dus vooral je 100% Aberdeen Angus vlees  online bij The Butchery!