Entrecote Black Label Angus

Past deze steak bij jou?

Beantwoord enkele vragen en ontdek binnen één minuut of dit jouw perfecte steak is.

Ik houd van de stevige structuur van de entrecote. Het vetrandje zorgt voor mals en smaakvol vlees. Entrecote bakken vergt wel wat precisie, want als er teveel hitte in het vlees komt, wordt het vlees wat taai. Koppie erbij dus... 

Bert-Jan Lantinga

ENTRECOTE BLACK LABEL ANGUS

De entrecote van Black Label Angus is een stuk rundvlees dat liefhebbers keer op keer weten te waarderen. Het vlees wordt gesneden uit de dunne lende en staat bekend om zijn fijne vetmarmering en volle, nootachtige smaak. Tijdens het bakken of grillen smelt het vet langzaam door het vlees heen, waardoor het mals en sappig blijft. De entrecote is stevig van structuur en laat zich eenvoudig bereiden, zonder dat je daar veel aan hoeft toe te voegen. Een beetje zout, een hete pan of grill, en het vlees doet de rest.

WAT IS EEN ENTRECOTE?

De entrecote wordt gesneden van de dunne lende, een spier die nauwelijks wordt belast. Daardoor is het vlees mals, met net genoeg bite om karakter te geven. Aan de buitenzijde zit een vetlaag die tijdens de bereiding zorgt voor extra smaak. Je kunt entrecote grillen, bakken of bereiden op de barbecue. Na een korte bereiding laat je het vlees even rusten en snijd je het in plakken, haaks op de draad. Dat zorgt ervoor dat de structuur goed tot zijn recht komt en het vlees mooi sappig blijft

Black Label Angus

Een Black Label Angus entrecote is een stevige lendesteak met een karakteristieke vetrand, in dit geval van Black Label Angus uit Uruguay. De Uruguayaanse runderen kennen een eerlijke herkomst en leven op uitgestrekte vlaktes waar ze zichzelf tegoed doen gras, planten, kruiden en bloemen. Daarna worden de Black Label Angusrunderen nog minimaal 100 dagen graangevoerd, voor een mooie volle smaak. Het rundvlees staat dan ook bekend om een mooie marmering, volle smaak en malse structuur. Deze aberdeen angus entrecote is dan ook onmiskenbaar een smaakvolle steak.

ENTRECOTE ONLINE BESTELLEN?

Je bestelt deze entrecote eenvoudig bij The Butchery. Elk stuk wordt met zorg gesneden, vacuüm verpakt en quickfrozen geleverd. Bestel je vóór 11.00 uur, dan bezorgen we het dezelfde avond nog in Nederland en België. Liever op een ander moment laten leveren? Geen probleem, je kiest zelf wat het beste uitkomt. Na ontdooien is het vlees direct klaar om te bereiden. Snel, eenvoudig en altijd goed.

 

Met meer dan 15 verschillende soorten entrecote, is Butchery specialist in de mooiste rassen van over de hele wereld. Zuid-Amerikaans rundvlees is prachtig in z'n prijs-kwaliteit verhouding. Liever een ander ras? De keuze is reuze!

Hoe bereid je een Black Label Angus entrecote?

Dat legt chef Ruben Meijboom in een notendop uit. EasyPeasy!

Ingredienten

rundvlees

Voedingswaarde

Type Per 100g
Energie (kJ) 690
Energie (kcal) 165
Vet (g) 8.4
Verzadigd vet (g) 4.1
Koolhydraten (g) 0.0
Suikers (g) 0.0
Vezels (g) 0.0
Eiwitten (g) 22.3
Zout (g) 0.08

Entrecote Black Label Angus

Entrecote van graangevoerd Black Label Angus uit Uruguay. 

check-circle Morgen in huis

Smaakmakers

+ 4,99 | Kruidenboter Toscana [100 gram]
+ 5,99 | 200 ml Culinaire jus met sjalot
+ 4,99 | 200 gram black pepper saus
+ 5,99 | 100 gram Butchery's steak seasoning
+ 10,50 | 354 gram Croix Valley Original Steak Sauce & Marinade
+ 13,99 | Wagyu Beef Tallow Kagoshima JAP A5

+ Sides (kies gewenste aantal in checkout)

+ 39,99 | 10x Argentijnse rode garnalenspies [80 gram per stuk]
+ 4,99 | 200 gram black pepper saus
+ 5,99 | 4x gratintaartje tomaat mozzarella [100 gram per stuk]
+ 9,99 | 8x Haricots verts omwikkeld met Livarspek
  • check-circle check-circle Morgen in huis of kies zelf je leverdag
  • check-circle check-circle Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
  • check-circle check-circle Flash-frozen en vacuüm verpakt
Mobile Image

Ik houd van de stevige structuur van de entrecote. Het vetrandje zorgt voor mals en smaakvol vlees. Entrecote bakken vergt wel wat precisie, want als er teveel hitte in het vlees komt, wordt het vlees wat taai. Koppie erbij dus... 

Bert-Jan Lantinga

Entrecote van graangevoerd Black Label Angus uit Uruguay. 

Steak Seasonings & Sauces

Croix Valley Cattle Drive BBQ Dry Rub -strooibus 306g
14,50
check-circle Morgen in huis
Croix Valley Garlic Barbecue Booster -strooibus 170g Croix Valley Garlic Barbecue Booster
9,95
check-circle Morgen in huis
Croix Valley Garlic N Herb Sauce & Marinade -fles 354g
10,50
check-circle Morgen in huis
Croix Valley Original Barbecue Booster -strooibus 170g
9,95
check-circle Morgen in huis
Croix Valley Original Steak Sauce & Marinade
10,50
check-circle Morgen in huis
Holy smoke BBQ peppery steak seasoning Holy smoke BBQ peppery steak seasoning
13,49
check-circle Morgen in huis
Seasalt flakes
3,99
check-circle Morgen in huis
Steak Seasoning
5,99
check-circle Morgen in huis

Altijd handig bij steaks

Smoking Chunks Oak Keij
9,95
check-circle Morgen in huis
Big Green Egg houtskool puur Big Green Egg Houtskool Puur
37,50
check-circle Morgen in huis
Bge Houtskool Dutch Bge Houtskool Dutch
18,95
check-circle Morgen in huis
Smoking Chunks Beech Keij
9,95
check-circle Morgen in huis

Bijpassende recepten

BBQ Entrecote met tomatenboter
Recept bekijken Bekijk
Voor 9.00 uur besteld, morgen in huis Geleverd tussen 17.00 - 22.30 (ma-vr) 100% tevredenheidsgarantie
Meest gekocht
Kipdijfilet Scharrel Kipdijfilet Scharrel
check-circle Morgen in huis
9,99
Pulled pork LIVAR kant-en-klaar Pulled pork LIVAR kant-en-klaar
check-circle Morgen in huis
14,99
Kruidenboter Cafe de Paris Kruidenboter Cafe de Paris
check-circle Morgen in huis
4,99
Laden...