NIEUW! Same Day Delivery door Trunkrs!  Trunkrs Same Day Delivery

Op veler verzoek zijn we gestart met SAME DAY DELIVERY*. Dat betekent dat als je vóór 11.00 bestelt, je je bestelling dezelfde avond nog in huis hebt. Zijn we superblij mee, want dit geeft ons nog meer mogelijkheden. Bovendien zijn onze pakketten nog maar kort onderweg. Rond een uurtje of 13.00 worden de pakketten door Trunkrs opgehaald en diezelfde avond wordt je bestelling bezorgd. Gemiddeld is een pakket dus niet langer dan 10 uur onderweg. En hoewel we uiteraard verpakken om onze pakketten 36 uur optimaal koel en frozen te houden, willen we de verzendtijd natuurlijk waar mogelijk tot een absoluut minimum beperken! Met de nieuwe levertijden kun je nog tot na 00.00 (11.00 de volgende ochtend om precies te zijn) bestellen om de volgende dag geleverd te krijgen. En uiteraard kun je in de checkout bij afrekenen ook nog gewoon zelf je bezorgdatum kiezen. 

Een koerier die meedenkt 

Wij hebben in het verleden wat klachten gekregen over de track & trace die door onze vorige koeriersdienst werd verzonden. Die was niet altijd even accuraat. Erg vervelend als je met veel liefde bestellingen klaarmaakt om vervolgens klachten binnenkrijgt over een factor waar je zelf geen invloed op hebt. Ook daarom zijn we overgestapt op Trunkrs. Bovendien kun je met Trunkrs eenvoudig overleggen dat je je pakket bijvoorbeeld bij de buren afgeleverd wilt hebben, mocht je onverhoopt niet thuis zijn. Alleen maar verbeterpunten, lijkt ons. Enige minpuntje: levering op zaterdag is momenteel niet mogelijk, maar daar tegenover staat dat we wel op maandag leveren. Kun je in het weekend je boodschappen voor de week in huis halen. Wil je je bestelling dus voor het weekend binnenhebben, bestel dan op vrijdag voor 11.00! 

*Uitgezonderd op de same day delivery zijn kant-en-klaar maaltijden en customize. Dit is maatwerk, wordt vers klaargemaakt en heeft daarom een dag extra nodig.