• 9.6
  •  085 - 040 8044
  • Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
  • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
  • Kies zelf je leverdag

Longhaas (uitgevliesd) Black Angus / Onglet-Hangar steak

Uitgevliesde longhaas - ook wel bekend als Onglet of Hangar Steak - van 100% certified USA Black Angus.

Lees meer
Land van Herkomst
Verenigde Staten
Opslagconditie
Diepvries / Quickfrozen
Beschikbaarheid
Op voorraad
Pas Longhaas (uitgevliesd) Black Angus / Onglet-Hangar steak aan

* Verplichte velden

Je moet nog voor € 75,00 bestellen om gratis te verzenden!
 • Kies zelf je leverdag
 • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
 • Gratis verzending v.a. € 75,00
Anderen bekeken ook

Productinformatie

Wat is longhaas?

Longhaas is een spier achter de longen en wordt evenals Bavette gezien als een 'vergeten vleessoort'. Steeds minder, dat wel. In Parijs doet longhaas het al jaren goed in de bistro;'s, maar dan onder de naam Onglet. En terecht, want het vlees is - mits afkomstig van een goed ras - mals, sappig en súpersmaakvol. En dat zit met USA Black Angus uiteraard wel snor!

Longhaas Black Angus USA 

Zoals gezegd, longhaas is een bijzonder stuk vlees, maar moet je wél van een kwalitatief runderras eten. Deze longhaas komt van 100% USA Black Angus. Ruim twee jaar grazen de raszuivere runderen op de meest uitgestrekte weiden (groter dan wij ons ooit kunnen voorstellen). Black Angus koeien groeien zorgeloos op en verhuizen na zo'n twee jaar naar een ruime feedlot, waar ze op een 100% natuurlijk graan- of maisdieet worden gezet. Black Angus runderen hebben onmiskenbaar een goed leven gekend en dat goede leven proef je. De smaak en structuur van raszuiver Amerikaans Angus Beef is bijna onweerstaanbaar...


Butcher's Notes

Ik ben blij dat vergeten vleessoorten als longhaas steeds meer podium krijgen. Terecht, want je hebt er een heerlijk steak aan. Bovendien past het lekker in de hedendaagse van-kop-tot-staart'. Een blijver hopelijk, want daar ben ik uiteraard groot voorstander van!


Wat vind je van dit product?