Riblappen Blonde d'Aquitaine

Wat zijn riblappen?

Riblappen zijn prachtig gemarmerd stoofvlees, afkomstig van de eerste ribben (onderrib, dikke rib of fijne rib) van het rund. Vlakbij rib eye dus. Het vlees is vetter dan bijvoorbeeld sukade of magere runderlappen, maar heeft daardoor wel meer smaak én minder bereidingstijd nodig. Vergis je echter niet, het blijft stoofvlees en dat wordt niet voor niets ook wel suddervlees genoemd. Langzaam laten sudderen geeft het lekkerste resultaat, dus trek er minimaal 2.5 uur voor uit. Maar als je met riblappen de tijd neemt, houd je supersmeuig vlees over. Van Butchery Beef, rundvlees uit de directe omgeving, zorgvuldig geselecteerd door Lantinga Sr.

Tip: riblappen zijn bij uitstek geschikt voor goede jus. Doe er je voordeel mee ;-)

Riblappen van Blonde d'Aquitaine

Blonde d'Aquitaine is rundvlees uit de regio, door mijn vader persoonlijk geselecteerd bij boeren met wie we al jaren samenwerken. Geen vleesschandalen, meer (h)eerlijk rundvlees, wat het leven én de smaak ten goede komt. De dieren grazen zomers buiten in natuurgebieden en hun menu bestaat – naast vers gras – uit Lucerne (luxe gras met hoge voedingswaarden), mais, granen, aardappelen en een dagelijkse portie vitaminen en mineralen. De dieren hebben alle ruimte en worden met liefde verzorgd. Die respectvolle aanpak proef je in deze bieflappen: het vlees heeft een authentieke rundvleessmaak. Zoals het vroeger al was en zoals het hoort te zijn...

Schrijf een review

Schrijf een review. Log in of maak een account.

Riblappen Blonde d'Aquitaine

Schrijf een review
Riblappen van Blonde d'Aquitaine, (h)eerlijk rundvlees uit de regio, door Lantinga Sr. persoonlijk geselecteerd.

check-circle Vanavond in huis
  • check-circle check-circle Vanavond in huis of kies zelf je leverdag.
  • check-circle check-circle Vanaf € 75,- GRATIS verzending.
  • check-circle check-circle Quickfrozen en Vacuüm verpakt