In de Pers

 1. The Butchery ‘King of Food’ bij Webshop Awards van Trunkrs

  The Butchery ‘King of Food’ bij Webshop Awards van Trunkrs

  Mooi nieuws! Op 29 juni reikte Trunkrs – expert in same day delivery – tijdens een feestelijk event in Utrecht de Trunkrs Client Awards uit aan changemakers in e-Commerce. Nespresso kreeg de Champion of All Award uitgereikt en The Butchery kwam als winnaar uit de bus in de categorie food. Zijn we supertrots op!

 2. Kerskalkoen die zeker lukt!

  Geplaatst in In de Pers

  Hanneke van den Berg is Culinair Redacteur van de kranten van Holland Media Combinatie (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad en Gooi- en Eemlander). In de weekendbijlage van vandaag schreef ze in haar column over haar culinaire trauma, namelijk kalkoen. Maar het goede nieuws: haar trauma is weggenomen. Door Butchery's gevulde kerstkalkoen!

 3. Mag Dierenwelzijn wat kosten?

  Geplaatst in In de Pers
  Mag Dierenwelzijn wat kosten?

  Dierenwelzijn. En daarmee eerlijker vlees. Is de consument bereid om daar extra voor te betalen of kiest men toch liever voor de bio-industrie. Tom Saat wijdde er een artikel aan in weekblad Trouw. Waar staan wij als The Butchery eigenlijk in dit verhaal?

 4. Good news travels fast

  Geplaatst in In de Pers
  Good news travels fast

  'Als je het bij online slager The butchery niet vindt, dan nergens...' Mooie woorden in de kersteditie van Delicious Magazine!