In de Pers

  1. Kerskalkoen die zeker lukt!

    Geplaatst in In de Pers

    Hanneke van den Berg is Culinair Redacteur van de kranten van Holland Media Combinatie (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad en Gooi- en Eemlander). In de weekendbijlage van vandaag schreef ze in haar column over haar culinaire trauma, namelijk kalkoen. Maar het goede nieuws: haar trauma is weggenomen. Door Butchery's gevulde kerstkalkoen!

  2. Mag Dierenwelzijn wat kosten?

    Geplaatst in In de Pers
    Mag Dierenwelzijn wat kosten?

    Dierenwelzijn. En daarmee eerlijker vlees. Is de consument bereid om daar extra voor te betalen of kiest men toch liever voor de bio-industrie. Tom Saat wijdde er een artikel aan in weekblad Trouw. Waar staan wij als The Butchery eigenlijk in dit verhaal?

  3. Good news travels fast

    Geplaatst in In de Pers
    Good news travels fast

    'Als je het bij online slager The butchery niet vindt, dan nergens...' Mooie woorden in de kersteditie van Delicious Magazine!