Butchery Assortiment

  1. Wildseizoen van start!

    Wildseizoen van start!

    De herfst is ingetreden, het is ietwat donker buiten en de bockbieren vloeien weer rijkelijk. Het heeft wel wat. Traditiegetrouw gaat op 15 oktober óók het Wildseizoen weer officieel van start. Maar bestaat er nog wel daadwerkelijk een wildseizoen? Want heel sec kun je wild gewoon het hele jaar door verkrijgen. Waarom dan een wildseizoen dat loopt van 15 oktober tot om en nabij de jaarwisseling?
  2. Het Grote Moederdag Menu

    Het Grote Moederdag Menu

    Met vaderdag vliegen de dikke vette steaks je om de oren, maar met Moederdag zijn het voornamelijk ontbijtjes die de revue passeren. Oók heel lekker, maar waarom niet en/en? Iedereen weet: liefde gaat door de maag.  Een uitgelezen kans om culinair uit te pakken dus. Thuis uit eten! Hier wat inspiratie voor een menu.
  3. Quickfrozen: hoe wat en waarom?

    Quickfrozen: hoe wat en waarom?

    Quickfrozen / Flashfrozen: hoe, wat en waarom Het is je wellicht al opgevallen, maar bij een groot deel van ons assortiment zie je als opslagconditie ‘quickfrozen’ staan. Maar wat houdt dat nu precies in en waarom zou je kiezen voor quickfrozen vlees?
  4. Of je worst lust

    Of je worst lust

    Wist je dat onze worst en vleeswaren uit eigen worstmakerij komen? Onze Meester Worstmaker Henri van Eerde zwaait er de scepter en doet dat al jaren met heel veel passie. Puur ambacht dus. Zijn we trots op!
  5. Gourmet online bestellen

    Gourmet online bestellen

    Gourmet DeLuxe, kindergourmet en maar liefst 17 (!) kleine bakjes gourmetvlees waarmee je je ultieme gourmetschotel kunt samenstellen. De decembermaand kan beginnen! Benieuwd hoe wij te werk gaan?
Meest gekocht
gepaneerde schnitzel livar Rib eye Black Angus USA Prime
check-circle Delivery on 'Maandag'
5,99
Culinaire Jus Rode wijn
check-circle Delivery on 'Maandag'
5,99
Fijne verse worst LIVAR
check-circle Delivery on 'Maandag'
4,99