Lantinga Slagerij & Vershuis

 1. Of je worst lust

  Of je worst lust

  Wist je dat onze worst en vleeswaren uit eigen worstmakerij komen? Onze Meester Worstmaker Henri van Eerde zwaait er de scepter en doet dat al jaren met heel veel passie. Puur ambacht dus. Zijn we trots op!

 2. Slagerij Lantinga (Butchery) Nederlands Kampioen!

  Slagerij Lantinga (Butchery) Nederlands Kampioen!

  Slagerij Lantinga - en daarmee ook The Butchery - is afgelopen week tijden de prestigieuze internationale slagersvakwedstrijd gekroond tot Nationaal Kampioen. Mede onze kant-en-klaar maaltijden behaalden de hoogste score en daar zijn we waanzinnig trots op. Om dat te vieren, geven we 10% korting op onze maaltijden!

 3. Slager Carst-Jan v/d Wetering Algemeen Jongerenkampioen van NL!

  Slager Carst-Jan v/d Wetering Algemeen Jongerenkampioen van NL!

  Hoewel we onder de naam The Butchery leveren door het hele land, is Lantinga Slagerij & Vershuis het kloppende hart van onze organisatie. That's where the magic happens! Daar bieden we dagelijks aan onze klanten een breed vers assortiment én worden de bestellingen voor The Butchery klaargemaakt en ingepakt. Puur ambacht, dat we nu landelijk uitrollen. Daarom willen we graag even het volgende met jullie delen. Wij zijn namelijk gierend trots op onze Nederlands Jongerenkampioen Carst-Jan van de Wetering, maar ook op de bekroningen van onze winkels in Meppel en Wanneperveen.