Feestdagen

Bekijken als Grid List

11 Items

per pagina
Oplopend sorteren
 1. Honey Glazed X-Mas Ham LIVAR
  Honey glazed partyham LIVAR
 2. -25% Japans Wagyu ribeye Kagoshima A5+ BMS12
  Japans Wagyu ribeye Kagoshima A5+ BMS12
 3. gevulde kalkoen
  Butchery's gevulde kalkoen
 4. Teppanyaki box Slice-It-Yourself
  Teppanyaki box Slice-It-Yourself
 5. Japans Wagyu entrecote Kagoshima A5+ BMS12
  Japans Wagyu entrecote Kagoshima A5+ BMS12
 6. Japanse wagyu Picanha Japans Wagyu Picanha Kagoshima A5+ BMS12
  Japans Wagyu Picanha Kagoshima A5+ BMS12
Bekijken als Grid List

11 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Vlees Kerst

Vlees voor kerst, wat is dat nu eigenlijk precies? Want wat eet je nu precies tijdens de feestdagen, wat in een normaal weekend niet kan? Niet één bijzonder stuk vlees natuurlijk, maar als er wat te vieren valt en de familie komt bij elkaar, pakken we natuurlijk uit. Traditie speelt daarbij een grote rol. Lekker samen tafelen met een gezellige gourmet, kalkoen in de oven, een hele beenham, rollade of wild op tafel. Wij hóuden van deze periode en hebben weer ons uiterste best gedaan om een mooi kerst vlees assortiment samen te stellen. 

Voorbereiding op kerst

Bij The Butchery begint de voorbereiding op de december feestmaand al tegen het einde van de zomer. En éigenlijk zijn we er stiekem al het hele jaar mee bezig. Het kerst vlees assortiment wordt met veel liefde samengesteld! In onze winkel in Meppel is het altijd een drukte van jewelste en ook online gaat vlees voor kerst er met grote getale uit. Wij raden dus ook aan op tijd te bestellen en als je de ruimte hebt om in te vriezen, ook een paar dagen van tevoren te laten leveren. Zo kun je op je gemak je vlees ontdooien en weet je zeker dat je heerlijk kunt genieten aan tafel. Want één ding is zeker: met kerstvlees van The Butchery haal je echt het allerbeste in huis. Dat geeft thuis uit eten toch weer een extra dimensie!

Kerstvlees uit eigen slagerij

Bij The Butchery komt al het vlees uit eigen productie en slagerij. Wij werken namelijk vanuit een bestaande slagerij: Culinaire Slagerij Lantinga. Daar hebben we alle specialisten onder één dak gebracht [groenteboer, bakker, banketbakker, kaasboer, etc] met uiteraard een glansrol voor vlees. Eerlijk vlees dat op ambachterlijke wijze wordt getrimd en gesneden. Elk stuk vlees gaat dus door handen van onze eigen [Meester]slagers. Dat betekent bijvoorbeeld óók dat je Japans Wagyu A5 BMS12 dubbelgetrimd is, waardoor je geen nutteloos en overtollig vet vindt op dit peperdure vlees. Uiteraard maakt dat de kiloprijs iets hoger, maar je krijgt 100% waar voor je geld. Want als je toch de Wagyu experience wilt hebben, doe het dan ook echt goed!

En zo gaat het dus met al ons vlees. Burgers worden met liefde in meer dan 20 smaken gemaakt in onze eigen worstmakerij waar Meester Worstmaker Henri van Heerde de scepter zwaait. Hetzelfde geldt voor de braadworstjes, soepen en alle culinaire producten waar we trots op zijn.

Vlees voor kerst online bestellen?

Vlees kerst online bestellen is dus tegenwoordig zo simpel als wat. Sterker nog: het zorgt ervoor dat je de gigantische drukte in de winkels kunt vermijden. En dat je dus op je dooie akker een mooi kerstmenu kunt uitzoeken. En als je vragen hebt, kun je natuurlijk altijd bij ons terecht via info@butchery.nl 

Nog een reden om op tijd te bestellen. Wij kunnen je adviseren en je mag natuurlijk ook altijd bellen of appen via 085-040 8004

In de laatste dagen voor kerst zal het wat moeilijker zijn om op alle vragen te beantwoorden, maar we doen natuurlijk ons uiterste best!

Kerstvlees thuisbezorgd

Je kunt dus al vooruit bestellen, want een leverdatum kies je zelf. Je ontvangt je vlees quickfrozen, dus met optimaal kwaliteitsbehoud. Kan dus zo weer de vriezer in!