Tournedos Black Angus PRIME USA

Tournedos van 100% Certified Black Angus rund. 

Lees meer
Land van Herkomst
Verenigde Staten
Opslagconditie
Diepvries / Quickfrozen
Beschikbaarheid
Op voorraad
Pas Tournedos Black Angus PRIME USA aan

* Verplichte velden

Je moet nog voor € 75,00 bestellen om gratis te verzenden!
  • Kies zelf je leverdag
  • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
  • Gratis verzending v.a. € 75
Anderen bekeken ook

Productinformatie

Wat is een tournedos?

Ossenhaas is een spier in de rug van het rund. Tournedos is de center cut, oftewel het middelste deel van de ossenhaas. Tournedos is dus ossenhaas, maar ossenhaas niet altijd tournedos. Snap je 't nog? Tournedos bevat vrijwel geen vet of bindweefsel en is daardoor superfijn van draad en boterzacht. In Engeland kennen ze dit vlees dan ook als Tenderloin. 

Tournedos Black Angus USA

Hoe beter en ‘meer ontspannen’ het rund, hoe lekkerder de ossenhaas en dus ook de tournedos. En dat zit wel goed bij Tournedos Black Angus USA. Veehouders van raszuiver Black Angus runderen houden zich aan de richtlijnen van ‘Non Hormone Treated Caddle’; een waarborg dat de dieren geen hormonen, preventieve antibiotica of dierlijke grondstoffen toegediend krijgen. De koeien grazen op uitgestrekte weiden en krijgen alleen maar plantaardige voeding (voornamelijk gras, mais en granen), waardoor zij op natuurlijke en gezonde wijze worden grootgebracht. Kost wat tijd, maar dan heb je ook wat. Goede kwaliteit rundvlees vergt nu eenmaal een goede omgang met de dieren.


Ingredienten

100% rundvlees

Butcher's Notes

Vlees waar het mes zo doorheen glijdt, daar heb je toch zin in op zijn tijd? Tournedos is voornamelijk mals en staat niet bekend om zijn hele rijke smaak, maar met dit Black Angus vlees is dat natuurlijk een ander verhaal. Genieten op z'n tijd!


Wat vind je van dit product?