• 9.5
  •  085 - 040 8044
  • Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
  • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
  • Kies zelf je leverdag

Iberico secreto / tapilla

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Secreto Iberico

  Secreto Iberico

  Vanaf € 24,49 (ca. 1100 gram)

  To € 38,49 (ca. 1100 gram)

  Morgen in huis

 2. Tapilla Iberico

  Tapilla Iberico

  € 24,99 (ca. 1000 gram)

  Morgen in huis

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Secreto Iberico

Iberico Secreto, of eigenlijk Secreto Iberico is 't best bewaarde geheim van het Iberico varken.Dit deel wordt ook wel Iberico flank genoemd en wordt gesneden uit het verlengde van de schouderspieren, tussen de schouders en het harde nekspek. Er wordt wel eens gezegd dat deze snit alleen voorkomt bij het Iberico varken, maar daarover valt te twisten. Feit is wel dat dit vleesdeel snijden milimeterwerk is en dat wij in Nederland deze snijtechniek niet zo goed beheersen. Tevens een feit is dat secreto veruit het meest wordt gegeten van het Iberico varken en dat is natuurlijk niet zonder reden. Het vlees is waanzinnig dooraderd met vet en zit ramvol smaak. Een hele karakteristieke smaak om precies te zijn, mede vanwege de kilo's eikels die het Iberico varken in de herfst dagelijks wegpoetst. Secreto Iberico in onmiskenbaar next level varkensvlees en dat moet je als liefhebber absoluut eens geprobeerd hebben! 

Tapilla Iberico

Tapilla Iberico is nog zo'n klassieker van het befaamde Spaanse varken. Tapilla komt uit de nek van het varken en laten daar nu de lekkere vette stukken zitten. Dat levert boterzacht vlees op, wat je sowieso eens geprobeerd moet hebben. 

Tapilla of Secreto Iberico online kopen?

Dat is heel eenvoudig bij The Butchery. Kies je favoriet, plaats je bestelling en wij zorgen dat 'ie quickfrozen bij je thuis wordt geleverd. Voor 11.00 bestellen = dezelfde avond nog in huis. Makkelijker wordt het niet!