Steaks & Roasts

 • ✔ Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
 • ✔ Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
 • ✔ Kies zelf je leverdag
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 82

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Picanha Black Angus USA

  Picanha / staartstuk Black Angus USA

  € 51,99
  x
 2. Picanha Aberdeen Angus

  Picanha Aberdeen Angus

  € 41,99
  x
 3. Picanha Rubia Gallega

  Picanha Rubia Gallega

  € 62,99
  x
 4. Kalfspicanha (biologisch gehouden)

  Kalfspicanha (biologisch gehouden)

  € 51,99
  x
 5. Cote de Boeuf Black Angus USA

  Cote de Boeuf Black Angus USA (prime grade)

  € 60,49
  x
 6. Prime rib roast Black Angus USA

  Prime rib roast Black Angus USA

  € 136,99
  x
 7. prime rib eye rack dry aged rubia gallega

  Prime rib eye rack Dry Aged Rubia Gallega

  € 50,99
  x
 8. Rubia Gallega Cote de boeuf Dry Aged

  Rubia Gallega Cote de boeuf Dry Aged

  € 20,89
  x
 9. Cote de veau (biologisch gehouden)

  Cote de veau (biologisch gehouden)

  € 14,99
  x
 10. Rib eye Black Angus USA

  Rib eye Black Angus USA (prime grade)

  € 31,49
  x
 11. Rib Eye Aberdeen Angus

  Rib Eye Aberdeen Angus

  € 13,69
  x
 12. RIBEYE WAGYU

  Wagyu Rib Eye 8/9 marbling Australia

  € 39,99
  x
 13. Rib eye Hereford

  Rib eye Hereford

  € 17,49
  x
 14. Rubia Gallega Ribeye

  Rubia Gallega Ribeye Dry Aged

  € 24,49
  x
 15. Rib eye roast black angus usa

  Rib eye roast Black Angus USA (prime grade)

  € 116,99
  x
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 82

per pagina
Aflopend sorteren

The Butchery is een walhalla voor BBQ liefhebbers, meatlovers én bewuste vleeseters met oog voor kwaliteit. Wij gaan verder waar je slager stopt. Niet alleen hebben we de meest waanzinnige cuts, maar we verkopen uiteenlopende en ook exclusieve vleesrassen met een eerlijke herkomst. 

Wat is een roast?

In Engeland is het wekelijkse kost: de Sunday Roast. Maar wat is eigenlijk een roast? In Nederland kennen we een roast als een braadstuk, oftewel een groot stuk vlees dat in z’n geheel wordt gegaard, veelal low & slow. Van chateaubriand tot rosbief en van lamsrack tot beef wellington.  Een mooie roast op tafel is altijd feestelijk met gelegenheden. Sunday Roast is dan ook traditioneel het familiediner op zondag. Met een braadstuk (bij voorkeur roast beef of als er écht wordt uitgepakt Beef Wellington), veggies en roasted potatoes. Maar een roast doet het ook super als BBQ vlees, want een stuk vlees is zijn geheel low & slow garen is niet alleen een leuke bezigheid, maar levert ook nog eens heerlijk vlees op!

Roast kopen online

Een roast kopen online: het lijkt wellicht een ver-van-je-bed-show, maar dat is het dus juist niet. Je kunt immers op je gemak het aanbod bekijken, maar ook heel gericht zoeken. Op The Butchery vind je een breed assortiment aan roasts van verschillende rassen. Van rosbief tot  chateaubriand en van lamsrack tot Picanha.  Bovendien kun je precies het ras en herkomst kiezen die je zoekt Op The Butchery vind je onder andere roasts van:

 • Black Angus USA
 • Aberdeen Angus Uruguay
 • Hereford Argentinië
 • Kyoto Miyabi Wagyu A5+ BMS12
 • Kagoshima Japans Wagyu A5 BMS12
 • Australisch Wagyu
 • Rubia Gallega uit Spanje
 • Simmentaler uit Oostenrijk
 • Blonde d’Aquitaine uit Nederland
 • Limousin (bio gehouden in Drentse landschap.

En dan hebben we ook nog porkroasts van authentieke varkensrassen als Livar, Mangalitza (wolvarken), Iberico en veluws landvarken. Buikspek, procureur, frenched rack…

Een hele roast op de BBQ of in de oven, is natuurlijk niet voor elke dag. Misschien niet eens voor elke week. Een steak daarentegen, is altijd een goed idee. Of nou ja, in elk geval in het weekend. En die hebben we natuurlijk ook in alle soorten en maten. Maar wat is nu precies de definitie van een steak.

Wat is een steak?

Steak is een verzamelwoord voor vlees dat is gesneden op het spierweefsel. Het is mals en mager spiervlees, in het bijzonder geschikt om te grillen of bakken. Luxe baklappen, zeg maar. Tenminste, als we ons beperken tot rund, varken, kalf en lam. Want er bestaan natuurlijk ook steaks van vis, zoals tonijnsteak, dat wordt gesneden op de graat. Maar dat terzijde. We beperken ons maar even tot rund. Er is niet per se een juiste Nederlandse vertaling voor het woord steak. Velen zouden zeggen biefstuk, maar dat is niet juist. Want hoewel biefstuk wel een steak is, is een steak lang niet altijd een biefstuk. Om als steak door het leven te gaan moet een ‘runderlap’ wel een minimale dikte hebben en liefst rare en medium gegeten kunnen worden. 

Welke steaks zijn er?

Er zijn bijzonder veel verschillende steaks te benoemen. De meest bekende zijn misschien wel (kogel)biefstuk, ossenhaas rib eye, entrecote en misschien zelfs nog t-bone, maar tegenwoordig winnen ook veel ‘vergeten vleessoorten’ als bavette, longhaas, flat iron steak en picanha steeds meer terrein. En terecht. Want met deze steaks – mits van een goed ras, maar wat ons betreft geldt dat voor al het rundvlees – kun je écht iets lekkers op tafel zetten. EN dan hebben we natuurlijk ook nog pork steaks, zoals karbonade en lamssteaks, zoals lamstournedos.

Een steak kopen online?

Eens steak kopen online kan tegenwoordig bijna niet eenvoudiger. Online kun je exact vinden wat je zoekt immers. Je favoriete cut, je favoriete ras, je gewenste gewicht, je gewenste leverdag… je kiest het allemaal zelf. Altijd al eens Japans wagyu willen proberen? Bestel je gewoon online! Ben je groot liefhebber van Zuid-Amerikaans rundvlees? Online vind je wat je zoekt. Wij leveren van maandag t/m vrijdag tussen 17.00 – 22.00. Avondlevering dus. Je leverdag kies je zelf en als je vóór 11.00 bestelt, kun je je steak of roast dezelfde avond nog in huis hebben. Quickfrozen, dus binnen een uur ingevroren, met behoud van alle smaak en voedingswaarden. Een roast of steak bestellen online is dus sowieso een goed idee!