Vlees bereiden

Hoe moet ik mijn vlees bereiden?

Op de productpagina van het product vind je per bereidingsmethode een bereidingsadvies. Daarnaast staan verschillende vleessoorten met een mooi recept ook op onze receptenpagina (tip!).

Kan ik de vacuum zakken waar het vlees in verpakt zit gebruiken voor sous vide?

We hebben 2 soorten zakjes: 1 met zwart en 1 zonder zwart. Beide kunnen in principe tot 70 graden, maar bij de zwarte zal de zwarte inkt wel loslaten (deze is overigens 100% voedselveilig). Boven de 70 graden is de kans groot dat de seal loslaat, dus temperaturen daarboven wordt niet aangeraden.
Meest gekocht
Kipdijfilet Scharrel Kipdijfilet Scharrel
check-circle Vanavond in huis
Normale prijs 9,99 8,99
Kruidenboter Cafe de Paris Kruidenboter Cafe de Paris
check-circle Vanavond in huis
3,99
Steak Seasoning
check-circle Vanavond in huis
5,99