T-bone Black Angus AUS

Past deze steak bij jou?
Beantwoord een paar vragen en we helpen jou binnen één minuut de beste steak te vinden.
Tbone Black Angus AUS
De Tbone is een klassieker onder de steaks. Aan de ene kant zit de ossenhaas, aan de andere kant de entrecote, gescheiden door het kenmerkende Tvormige bot. Dat bot geeft extra smaak tijdens het bakken of grillen. De combinatie van twee soorten vlees in één stuk maakt de Tbone geliefd bij iedereen die houdt van variatie op het bord.
Wat is een Tbone?
De Tbone wordt gesneden uit de dunne lende van het rund, vlak bij de rug. Door het bot blijft de temperatuur tijdens het bakken goed verdeeld en blijven beide delen mals. De ossenhaas is zachter van structuur, de entrecote iets steviger. Samen zorgen ze voor een mooie balans tussen malsheid en bite.
Black Angus AUS
De runderen van het ras Black Angus leven in Australië op open graslanden. Ze krijgen een uitgebalanceerd dieet van gras en graan, wat het vlees zijn volle smaak en fijne vetverdeling geeft. Dit ras staat wereldwijd bekend om zijn constante kwaliteit en herkenbare textuur. De natuurlijke leefomstandigheden zorgen voor rustig gegroeid vlees met een stevige structuur.
Tbone Black Angus AUS online bestellen?
Bestellen is eenvoudig. Plaats je bestelling voor 11 uur en je hebt het dezelfde avond in huis (in Nederland en België). Je kiest zelf het bezorgmoment. Het vlees wordt flash frozen en vacuüm verpakt geleverd, zodat de kwaliteit behouden blijft tot het moment van bereiding.
Een T-Bone is een stoere steak die je op verschillende manier kunt klaarmaken. Hieronder vind je een handige guideline. Scroll erdoorheen en kies je bereidingswijze!
T-Bone low and slow bereiden (aangrillen & doorgaren)
Plan vooruit, ontdooi het vlees een paar dagen van tevoren (of een paar uur in koud water) en haal het 5uur van tevoren uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen.
Verwarm de oven voor op 120C voor mooie doorgaring en de pan of grill tot maximale hitte
Bak of grill het vlees rondom bruin in een grote pan met boter of op de grill totdat het helemaal bruin is en de eventuele vetrand lekker crunchy
Verplaats het vlees naar de voorverwarmde oven, leg de gebakken steak op in een ovenschaal en doe het bakvet er bij in.
Tijd: gebruik het onderstaande schema voor je eigen planning, deze tijden zijn indicatief.
Meet bij deze vleessoorten altijd de kerntemperatuur. Gebruik de tempraturen uit het schema.
Rusten: laat het vlees 10 minuten rusten voor het aansnijden/ serveren.
Kruid het vlees na het aanbakken of achteraf met peper en zout of rub naar keuze
Kern eindtemperaturen
Rare 52C Medium rare 54C
Medium 57C
Rose/Welldone 62C
Houd rekening met een totale bereidingstijd van 45 minuten
Reversed sear T-Bone (garen & afgrillen)
Plan vooruit, ontdooi het vlees een paar dagen van tevoren (of een paar uur in koud water) en haal het 5uur van tevoren uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen.
Verwarm de oven of bbq voor op 60C.
Gaar het vlees tot de onderstaande kerntemperaturen -2 graden. De laatste 2 graden komen erbij tijdens het afgrillen.
Grill of bak het vlees rondom bruin en crunchy totdat de gewenste kerntemparatuur is bereikt.
Meet bij deze vleessoorten altijd de kerntemperatuur. Gebruik de tempraturen uit het schema.
Rusten: laat het vlees 10 minuten rusten voor het aansnijden/ serveren.
Kruid het vlees na het aanbakken of achteraf met peper en zout of rub naar keuze
Kern eindtemperaturen
-Rare 52C (rund, kalf)
-Medium rare 54C (rund, kalf)
-Medium 57C (rund, lam, kalf)
-Rose/welldone 62C (lam)
Houd rekening met een totale bereidingstijd van 1 uur.
Bereiding T-Bone Sous Vide
Plan vooruit, ontdooi het vlees een paar dagen van tevoren (of een paar uur in koud water) en haal het 5uur van tevoren uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen.
Verwarm het warm waterbad voor zodat de onderstaande tijden kloppen. Zorg voor een dichte vacuumzak (eventueel kun je zelf de steaks al kruiden en opnieuw vaccumeren. Maar normaal gesproken kan de verpakking zo in het warm waterbad.
Tijd, stel de sous vide stick in volgens het onderstaande schema. Als het vlees nog bevroren is tel er dan 1uur bij op.
Grill de steak in een pan of op de bbq goudbruin, je kunt ook een brander gebruiken, door het afgrillen of branden stijgt de temperatuur niet meer.
Rusten, laat de steak 10 minuten rusten voor het aansnijden/ serveren.
Kruid de steak pas halverwege of achteraf met peper en zout of rub naar keuze
Instelwaarde sous vide stick voor T-Bone
Rare: 52C in 3 uur
Medium: 54C in 3 uur
Medium/Rare: 56C in 3 uur
Ingredienten
100% rundvleesVoedingswaarde
| Type | Per 100g |
|---|---|
| Energie (kJ) | N/B |
| Energie (kcal) | N/B |
| Vet (g) | N/B |
| Verzadigd vet (g) | N/B |
| Koolhydraten (g) | N/B |
| Suikers (g) | N/B |
| Vezels (g) | N/B |
| Eiwitten (g) | N/B |
| Zout (g) | N/B |
T-bone Black Angus AUS
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
+ Smaakmakers
+ Sides (kies gewenste aantal in checkout)
- Morgen in huis of kies zelf je leverdag
- Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
- Flash-frozen en vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Voedingswaarde
-
Reviews
Tbone Black Angus AUS
De Tbone is een klassieker onder de steaks. Aan de ene kant zit de ossenhaas, aan de andere kant de entrecote, gescheiden door het kenmerkende Tvormige bot. Dat bot geeft extra smaak tijdens het bakken of grillen. De combinatie van twee soorten vlees in één stuk maakt de Tbone geliefd bij iedereen die houdt van variatie op het bord.
Wat is een Tbone?
De Tbone wordt gesneden uit de dunne lende van het rund, vlak bij de rug. Door het bot blijft de temperatuur tijdens het bakken goed verdeeld en blijven beide delen mals. De ossenhaas is zachter van structuur, de entrecote iets steviger. Samen zorgen ze voor een mooie balans tussen malsheid en bite.
Black Angus AUS
De runderen van het ras Black Angus leven in Australië op open graslanden. Ze krijgen een uitgebalanceerd dieet van gras en graan, wat het vlees zijn volle smaak en fijne vetverdeling geeft. Dit ras staat wereldwijd bekend om zijn constante kwaliteit en herkenbare textuur. De natuurlijke leefomstandigheden zorgen voor rustig gegroeid vlees met een stevige structuur.
Tbone Black Angus AUS online bestellen?
Bestellen is eenvoudig. Plaats je bestelling voor 11 uur en je hebt het dezelfde avond in huis (in Nederland en België). Je kiest zelf het bezorgmoment. Het vlees wordt flash frozen en vacuüm verpakt geleverd, zodat de kwaliteit behouden blijft tot het moment van bereiding.
Een T-Bone is een stoere steak die je op verschillende manier kunt klaarmaken. Hieronder vind je een handige guideline. Scroll erdoorheen en kies je bereidingswijze!
T-Bone low and slow bereiden (aangrillen & doorgaren)
Plan vooruit, ontdooi het vlees een paar dagen van tevoren (of een paar uur in koud water) en haal het 5uur van tevoren uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen.
Verwarm de oven voor op 120C voor mooie doorgaring en de pan of grill tot maximale hitte
Bak of grill het vlees rondom bruin in een grote pan met boter of op de grill totdat het helemaal bruin is en de eventuele vetrand lekker crunchy
Verplaats het vlees naar de voorverwarmde oven, leg de gebakken steak op in een ovenschaal en doe het bakvet er bij in.
Tijd: gebruik het onderstaande schema voor je eigen planning, deze tijden zijn indicatief.
Meet bij deze vleessoorten altijd de kerntemperatuur. Gebruik de tempraturen uit het schema.
Rusten: laat het vlees 10 minuten rusten voor het aansnijden/ serveren.
Kruid het vlees na het aanbakken of achteraf met peper en zout of rub naar keuze
Kern eindtemperaturen
Rare 52C Medium rare 54C
Medium 57C
Rose/Welldone 62C
Houd rekening met een totale bereidingstijd van 45 minuten
Reversed sear T-Bone (garen & afgrillen)
Plan vooruit, ontdooi het vlees een paar dagen van tevoren (of een paar uur in koud water) en haal het 5uur van tevoren uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen.
Verwarm de oven of bbq voor op 60C.
Gaar het vlees tot de onderstaande kerntemperaturen -2 graden. De laatste 2 graden komen erbij tijdens het afgrillen.
Grill of bak het vlees rondom bruin en crunchy totdat de gewenste kerntemparatuur is bereikt.
Meet bij deze vleessoorten altijd de kerntemperatuur. Gebruik de tempraturen uit het schema.
Rusten: laat het vlees 10 minuten rusten voor het aansnijden/ serveren.
Kruid het vlees na het aanbakken of achteraf met peper en zout of rub naar keuze
Kern eindtemperaturen
-Rare 52C (rund, kalf)
-Medium rare 54C (rund, kalf)
-Medium 57C (rund, lam, kalf)
-Rose/welldone 62C (lam)
Houd rekening met een totale bereidingstijd van 1 uur.
Bereiding T-Bone Sous Vide
Plan vooruit, ontdooi het vlees een paar dagen van tevoren (of een paar uur in koud water) en haal het 5uur van tevoren uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen.
Verwarm het warm waterbad voor zodat de onderstaande tijden kloppen. Zorg voor een dichte vacuumzak (eventueel kun je zelf de steaks al kruiden en opnieuw vaccumeren. Maar normaal gesproken kan de verpakking zo in het warm waterbad.
Tijd, stel de sous vide stick in volgens het onderstaande schema. Als het vlees nog bevroren is tel er dan 1uur bij op.
Grill de steak in een pan of op de bbq goudbruin, je kunt ook een brander gebruiken, door het afgrillen of branden stijgt de temperatuur niet meer.
Rusten, laat de steak 10 minuten rusten voor het aansnijden/ serveren.
Kruid de steak pas halverwege of achteraf met peper en zout of rub naar keuze
Instelwaarde sous vide stick voor T-Bone
Rare: 52C in 3 uur
Medium: 54C in 3 uur
Medium/Rare: 56C in 3 uur
Ingredienten
100% rundvleesVoedingswaarde
| Type | Per 100g |
|---|---|
| Energie (kJ) | N/B |
| Energie (kcal) | N/B |
| Vet (g) | N/B |
| Verzadigd vet (g) | N/B |
| Koolhydraten (g) | N/B |
| Suikers (g) | N/B |
| Vezels (g) | N/B |
| Eiwitten (g) | N/B |
| Zout (g) | N/B |