Runderschnitzel Black Angus PRIME USA

Wat is een runderschnitzel?

Een runderschnitzel komt van het spier- of staartstuk en wordt met de draad mee gesneden in dunne lappen. Een mooi mager stuk rundvlees met een korte bereidingstijd. 

Bereiding runderschnitzel

Haal de schnitzels ruim een uur voor de bereiding uit de koelkast, zodat deze op kamertemperatuur komt. Verhit vervolgens in een koekenpan een klont boter of scheut olijfolie. Kruid de schnitzels naar smaak met peper en zout en bak zo'n twee minuten per kant op middelhoog vuur. 

Schrijf een review

Schrijf een review. Log in of maak een account.

Runderschnitzel Black Angus PRIME USA

Schrijf een review
Dit product is momenteel niet op voorraad.
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
Runderschnitzel van het Amerikaanse Black Angus PRIME rund. 
  • check-circle check-circle Morgen in huis of kies zelf je leverdag.
  • check-circle check-circle Vanaf € 75,- GRATIS verzending.
  • check-circle check-circle Quickfrozen en Vacuüm verpakt