Braadworst LIVAR chorizo

Chorizo braadworst van het Limburgs Kloostervarken!

Hoe bak je een braadworst?

Een braadworst is eenvoudig te bereiden, om en om in een braadpan. Even wellen in water kan voorkomen dat de saucijs knapt, maar die gewoonte lijkt een soort van ouderwets. Uiteraard draai je een saucijs met een tang en niet door er met een vork in te prikken. Dan verliest het vlees zijn vocht en dat is zonde. Braadworstjes doen het natuurlijk ook super op de BBQ of gril!

In het kort

Grillen/BBQ: Zo'n 8 minuten op 180 - 200 graden of een hete grillpan [tussendoor omdraaien]
Bakken: 10 minuten zacht braden in olie, roomboter of ghee [tussendoor omdraaien]
Sous vide: 1 uur op 65C en dan afgrillen

Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina. 

Gerookt en afgegrild.
Heel lekker, ruiken fantastisch.
Review door |

Schrijf een review

Schrijf een review. Log in of maak een account.

Braadworst LIVAR chorizo

1 ReviewBekijken
Chorizo braadworst van het Limburgs Kloostervarken!

Vanavond in huis
  • Vanavond in huis of kies zelf je leverdag.
  • Vanaf € 75,- GRATIS verzending.
  • Quickfrozen en Vacuüm verpakt