The Butchery maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier automatisch mee in.
Honey glazed partyham LIVAR
Honey Glazed X-Mas Ham van LIVAR. Iets speciaals op tafel tijdens de feestdagen!
Productinformatie
Honey Glazed X-Mas Ham van LIVAR. Iets speciaals op tafel tijdens de feestdagen!
Honey Glazed X-Mas Ham LIVAR
In 2016 hebben we met de honey glazed x-mas ham goud gewonnen tijdens de slagers vakwedstrijden. Een prachtige ham met een feestelijke touch van LIVAR, het fameuze Limburgs kloostervarken.
Onze Honey Glazed X-mas ham - gemarineerd met honing en bruine suiker - is low&slow voorgegaard, zodat je 'm alleen nog maar hoeft af te bakken (60 min op 160 graden). Easy peasy en kan dus niet mislukken! Superlekker met cranberry cumberlandsaus!
Allergenen: Tarwe, rogge, soja, mosterd
Bereidingswijze
Hoe bereid je de honey glazed X-mas ham?
Haal de ham twee uur van tevoren uit de koelkast. Een uurtje op 160 graden in de oven en de x-mas ham is ready-to-eat. Giet 'm tijdens het afbakken nog een aantal keer over met de marinadesaus die in de zak zit. Zo simpel kan het zijn. Dat zie je ook terug onderstaande video!
Butcher's Notes
Ham in honing en bruine suiker, van LIVAR ook nog. What's not to like?