• 9.6
  •  085 - 040 8044
  • Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
  • Geleverd tussen 17u - 22u (ma-vr)
  • Kies zelf je leverdag

Iberico steaks

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. French rack Iberico

  French rack Iberico

  Vanaf € 54,99 (ca. 1500 gram)

  To € 69,99 (ca. 1500 gram)

  Morgen in huis

 2. Tapilla Iberico

  Tapilla Iberico

  € 24,99 (ca. 1000 gram)

  Morgen in huis

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Iberico steaks en varkenshaas / Solomillo

Iberico rib eye, varkenskotelet, Lomo Iberico of solomillo. je hoeft niet meer stand en land af te lopen naar de mooiste steaks van het befaamde Spaanse varken. Want Iberico vlees o online kopen gaat eenvoudig bij The Butchery. Wel eens solomillo geprobeerd? Van Iberico net wat meer dooraderd dan van de geijkte varkensrassen en daardoor heerlijk sappig. Dat geldt overigens voor alle Iberico steaks. Zeker het proberen waard dus!

Op Butchery.nl vind je een breed assortiment met special cuts van het befaamde Spaanse Cerdo Iberico. Het Iberico varken staat bekend om zijn nootachtige smaak en intramusculaire vet en is absoluut een klasse apart. Special cuts als secreto iberico, presa, pluma, carrillada, solomillo of lomo Iberico vind je allemaal hier op The Butchery. Iberico vlees online kopen is dus heel eenvoudig! 

Secreto Iberico

Iberico Secreto, of eigenlijk Secreto Iberico is 't best bewaarde geheim van het Iberico varken.Dit deel wordt ook wel Iberico flank genoemd en wordt gesneden uit het verlengde van de schouderspieren, tussen de schouders en het harde nekspek. Er wordt wel eens gezegd dat deze snit alleen voorkomt bij het Iberico varken, maar daarover valt te twisten. Feit is wel dat dit vleesdeel snijden milimeterwerk is en dat wij in Nederland deze snijtechniek niet zo goed beheersen. Tevens een feit is dat secreto veruit het meest wordt gegeten van het Iberico varken en dat is natuurlijk niet zonder reden. Het vlees is waanzinnig dooraderd met vet en zit ramvol smaak. Een hele karakteristieke smaak om precies te zijn, mede vanwege de kilo's eikels die het Iberico varken in de herfst dagelijks wegpoetst. Secreto Iberico in onmiskenbaar next level varkensvlees en dat moet je als liefhebber absoluut eens geprobeerd hebben! 

Tapilla Iberico

Tapilla Iberico is nog zo'n klassieker van het befaamde Spaanse varken. Tapilla komt uit de nek van het varken en laten daar nu de lekkere vette stukken zitten. Dat levert boterzacht vlees op, wat je sowieso eens geprobeerd moet hebben. 

Tapilla of Secreto Iberico online kopen?

Tapilla of secreto Iberico online kopen is heel eenvoudig bij The Butchery. Kies je favoriet, plaats je bestelling en wij zorgen dat 'ie quickfrozen bij je thuis wordt geleverd. Voor 11.00 bestellen = dezelfde avond nog in huis. Makkelijker wordt het niet! 

Iberico steaks online bestellen

Bij The Butchery vind je een breed Iberico assortiment en het enige dat je hoeft te doen is je favorieten in de winkelwagen kieperen, je bestelling te plaatsen en wij doen de rest. Voor 11.00 besteld is zelfde dag nog in huis en voor 23.59 is morgen in huis. Simpel dus.