Deze week weer een nieuwe give away, namelijk 4 LIVAR braadworstjes in de smaak Old Amsterdam/mosterdzaadjes bij bestellingen v.a. € 100! 

Vier braadworstjes Limburgs Kloostervarken Cadeau 

Deze week krijg je onze populaire LIVAR braadworstjes cadeau bij besteding van € 100.- Vier stuks in de smaak Old Amsterdam/Mosterdzaadjes. Heerlijk op de BBQ, maar ook super om de dagelijkse kost mee op te leuken!

Liever geen €100 besteden, maar wel nieuwsgierig? De worstjes zijn ook los verkrijgbaar en wel hier. 

De braadworstjes komen van Livar, absoluut een klasse apart als het om varkensvlees gaat. Wij zijn superenthousiast over dit label. The Butchery is al vanaf het begin official dealer van LIVAR en daar zijn we trots op. Vanwege de herkomst én vanwege de fijne eigenschappen van het vlees. Smaak als beloning voor goede zorg, is de slogan van LIVAR en daar is geen woord van gelogen. De dieren groeien stressvrij op en scharrelen vrij rond op de mooiste scharrelboerderijen (voornamelijk in Limburg), waar ze worden gevoerd met versgeteelde granen. Die herkomst proef je écht. 

Hoe werkt de actie?

Bij besteding van € 100 worden de LIVAR braadworstjes automatisch toegevoegd aan je bestelling. We hebben een groot assortiment, van mooie steaks tot dagelijks vlees en van kant-en-klaar maaltijden tot low & slow vlees. Gooi dus vooral die vriezer vol, want je krijgt je vlees mooi diepgevroren geleverd! Je kunt bij afrekenen zelf je leverdag kiezen en als je vóór 11.00 bestelt, kun je je bestelling dezelfde avond al in huis hebben. We leveren tussen 17.00 - 22.00...

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust via 085-0408044 of [email protected]