Gratis kernthermometer bij vroege kerstbestellingen

Om maar met de deur in huis te vallen: Bestellingen die voor 15 december bij ons binnenkomen en in de week van 16 t/m 20 december geleverd moeten worden (datum kies je zelf bij afrekenen), krijgen van ons een gratis kernthermometer meegeleverd. Een win-win situatie en hieronder lees je waarom! 

De december feestmaand is aangebroken en de drukte neemt flink toe in onze winkels en online. Zijn we hartstikke blij mee natuurlijk. Pakjesavond is in volle gang en eigenlijk geldt dat ook al voor kerst. De gourmet vliegt de deur uit en de kalkoenen, kersthammen en rollades zijn niet aan te slepen. Super!

Plaats voor 15 december je kerstbestelling!

Vanzelfsprekend vergt die drukte een strakke planning en her en der wat nachtwerk. Doen we met liefde, want wij vinden dit de mooiste periode van het jaar. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat wij blij worden van kerstbestellingen die ruim op tijd binnenkomen. Wil je onze slagers dus een handje helpen? Bestel dan voor 15 december. Je kunt zelf je leverdatum kiezen (uiterlijk 20 december). 

Om teleurstellingen te voorkomen, leveren we in eerste instantie tot 20 december. Want hoewel wij ons uiterste best doen om alles met liefde te bereiden, zijn we natuurlijk ook afhankelijk van externe factoren, zoals koeriersdiensten. En zij beleven - net als wij - de drukste tijd van het jaar. Better safe than sorry dus!

Die uiterlijke levering op 20 december kan overigens prima, want zoals je wellicht weet, leveren wij quickfrozen. Dat betekent dat we binnen het uur invriezen met behoud van smaak, structuur en voedingswaarden. Je vlees kan dus eventueel zo door de vriezer in! Ook wel handig, toch?

Mocht je nu nog vragen of opmerkingen hebben over kerstbestellingen: stuur gerust een mailtje naar [email protected]

Dank voor het meedenken!

Namens Team Butchery