Thuis uit eten

Nu al stress voor het kerstdiner? Dan hebben we  goed nieuws. We hebben namelijk een nieuw concept: thuis uit eten met ‘bijna-klaar-menu’s. Met deze culinaire driegangenmenu’s wordt je kerstdiner ineens een fluitje van een cent. Soep opwarmen, brood afbakken, groenten en aardappel gratin opwarmen en je bent er al bijna. Het enige échte keukenwerk is vlees braden. En ook daar word je met een heldere bereidingswijze doorheen geloodst. Afsluiter is een huisgemaakt dessert en als je all the way gaat, bestel je meteen je wijn erbij. Kan niet mislukken. Trouwens ook superleuk om cadeau te geven!

Bijna-klaar-menu

Het kerstdiner was nog nooit zo ontspannen!

Het idee is dat de meeste (voor)bereiding is gedaan door onze chefs. In bijgerechten gaat immers vaak het meeste werk zitten. Je kiest online zelf welke soep je wilt als voorgerecht en doet hetzelfde met brood + kruidenboter, groenten, aardappel gratin, saus bij het hoofdgerecht en tot slot je dessert. Deze (bij)gerechten hoeven thuis (waar nodig) alleen nog maar te worden opgewarmd en natuurlijk een beetje leuk te worden geserveerd. Kan niet misgaan. Het enige échte keukenwerk is vlees klaarmaken, maar daarmee word je bij de hand genomen met een heldere bereidingswijze. Bovendien krijg je bij elk menu een kernthermometer meegeleverd. Meten = weten immers. Geloof ons: deze kerst wordt heel ontspannen.

Je kunt kiezen uit 4 menu’s en de prijs is afhankelijk van het vlees dat je kiest.

  1. Familiediner voor 6 personen
  2. Big Steak Menu voor 4 personen
  3. Classic Diner voor 2 personen
  4. Steak Menu voor 2 personen

De menu’s worden quickfrozen thuisgeleverd en kunnen dus zo de vriezer in. Dag voor je diner laten ontdooien en je bent ready to go. Het kerstdiner was nog nooit zo ontspannen... 

Een overzicht van de menu's vind je hier.