grootste premium slagersaanbod
Ambacht online, het lijkt ver gezocht, maar dat ís het gelukkig niet. Elk stuk vlees gaat door handen van onze Meester Worstmaker en/of Meesterslagers. Meerdere malen, want steaks – zorgvuldig uitgezocht op de allerbeste kwaliteit – gaat sowieso 3x door handen van de slagers. Triple trimmed noemen ze dat ook wel. En dat betekent dat je vlees 100% grill ready is in de perfecte vet/vleesverhouding.
Als je je vandaag inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je tot 15 euro korting op je eerste bestelling!
Bert-Jan Lantinga


Build your own burger
Wist je dat we al onze burgers op ambachtelijke wijze in onze worstmakerij in Wanneperveen worden gemaakt? Naar geheim receptuur en van de allerbeste vleeskwaliteit stelt Meester Worstmaker Henri en zijn team mooie smaakcombinaties samen. Ingrediënten worden zorgvuldig afgewogen en het vlees (vlees/vet verhouding) wordt met liefde gemengd. One of a kind burgers dus! Onze cheddar jalapeno burgers wel eens geproefd? Al jaren een bestseller in ons assortiment en écht het proberen waard. Neem een kijk in ons burger concept, want naast burgers hebben we ook de lekkerste broodjes en toppings. Zo bouw je eenvoudig in 3 stappen de ultieme burger!


BBQ GRILL FAVORITES
Zoek je BBQ-vlees dat snel klaar is en direct boven hete kolen kan? Dan is grillvlees precies wat je nodig hebt. Sappige burgers, malse steaks en kruidige worsten: je grilt ze kort en krachtig op hoge temperatuur. Zo krijg je die onweerstaanbare korst én volop smaak – ideaal voor een spontane BBQ.
BBQ LOW & SLOW FAVORITES
Ga jij voor échte rooksmaak en boterzacht vlees? Kies dan low & slow. Je gaart het vlees urenlang op lage temperatuur tot het uit elkaar valt. Denk aan pulled beef, brisket of spareribs: perfect voor de geduldige BBQ-liefhebber die van diepe smaaklagen houdt.


RASSEN VAN WERELDKLASSE
De mooiste vleesrassen ter wereld onder één dak, dat was aanvankelijk de motivatie om te starten met The Butchery. Van Japans A5 Wagyu tot USDA Prime Black Angus en van Spaans Ibérico tot lamsvlees uit Nieuw-Zeeland en label rouge kip uit Frankrijk. Maar óók het allerbeste uit de omgeving. Voor elk wat wils dus. Met meer dan 40 rassen gaan we verder waar de slager stopt.




Butchery's BBQ Shop
Als je bij ons een BBQ aanschaft, gaat die een leven lang mee. Een keuze die je dus doordacht moet maken. Wij nemen daar graag de tijd voor. Daarom kun je op de website een afspraak inplannen op een moment dat het jou uitkomt. Oók ’s avonds en in het weekend.
Private shopping met toegewijde experts met liefde voor het vak. Uiteraard onder het genot van een kop koffie…

